Vikarierande Donor Care officer

Jobb - 1 mars, 2017
Vi söker en vikarie till vår givarservice för att täcka upp under fyra månader. Du får möjligheten att arbeta i en dynamisk, flexibel och innovativ ideell organisation där arbetet präglas av självständighet. Vi finansieras till 100 % av privatpersoner. Därför är det avgörande för oss att driva effektiva insamlingsprogram, från värvning av nya givare till att behålla befintliga givare.

Som Donor Care Officer är ditt ansvar att bygga upp och upprätthålla långsiktiga relationer med våra gåvogivare. Du är en god kommunikatör som på ett snabbt och effektivt sätt tar hand om de frågor som dagligen kommer in via telefon, mejl och brev från gåvogivare. I arbetet ingår även ansvar för hantering av givardata och för att säkerställa att uppgifterna i vår databas är väl uppdaterade. Givarservice är en del av vårt insamlingsteam som du också stödjer vid behov.

Greenpeace är en dynamisk och mångkulturell arbetsplats som erbjuder en spännande och händelserik vardag. Att arbeta här är utvecklande, inspirerande och givande. Du får insyn i hur organisationen arbetar och är delaktig i kampen för en bättre miljö. Du arbetar i nära samarbete med det övriga insamlingsteamet samt andra delar av organisationen. Vi förväntar oss att du har ett intresse för miljöfrågor, delar organisationens värderingar samt respekterar våra riktlinjer. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en arbetsplats som uppmanar till innovation och investerar i sina anställda.

Kvalifikationer:

Kandidatexamen i till exempel marknadsföring, ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Minst 2 års erfarenhet av givarservice/kundservice
Erfarenhet av insamling/ telefonförsäljning är meriterande
Erfarenhet av att jobba med givardatabaser eller CRM
Social, lösningsorienterad med passion för kommunikation
Erfarenhet av att jobba med MS Office paketet
Flytande Svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Organiserad, proaktiv och positiv inställning
Erfarenhet av att jobba inom ideella organisationer är meriterande men inget krav

Tjänsten är på 80% med månadslön. Visstidsanställning i 4 månader med start från 24 April. Du kommer att vara baserad på vårt kontor vid Södra Station på Södermalm. Greenpeace omfattas av kollektivavtal med Unionen.

Skjut inte upp till imorgon det du kan ha nöje av idag! Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 19-e Mars.

För ytterligare information angående tjänsten kontakta:

Marijan Todorovic, Insamlingschef

073 048 26 12

Till ansökan

 

 

Ämnen
Taggar