Kom naar milieuhappening Dag van de Aarde!

Teken de petitie voor een kleurrijk Vlaanderen

Nieuwsartikel - 16 maart, 2004
Op zondag 25 april organiseert de Vlaamse natuur- en milieubeweging een uitgebreide happening in De Nekker in Mechelen. Bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen hier hun stem laten horen voor een beter milieu. Dat mag je gerust ook letterlijk nemen: breng een djembé, trommel, olievat of kookpot mee en zorg tijdens de Dag van de Aarde ook letterlijk voor meer tamtam!

25 april in Mechelen - allen daarheen!

Natuur- en milieuhappening

Van 12 tot 17u kun je in het Provinciaal Domein De Nekker in Mechelen terecht voor een uitgebreid programma: om te beginnen een picknick, verder debatten, interviews met Vlaamse toppolitici, optredens, een natuur- en cultuurwandeling door het natuurgebied het Mechels Broek en een speciaal programma voor kinderen.

In de vijf thematenten kom je alles te weten over de vijf centrale milieuthema's van de Dag: water, natuur, klimaat, lucht en landbouw.

Om 17u zetten de wereldse groep Jaune Toujours en twee verrassingsacts een bruisend orgelpunt achter de Dag van de Aarde.

Alle details over het programma en de doelstelling vind je op www.dagvandeaarde.be

Petitie

Op de Dag van de Aarde wordt ook een petitie voor een kleurrijk Vlaanderen afgeven aan de politici. Want als we in 2010 in een kleurrijk, groen, leefbaar Vlaaanderen willen wonen, dan moeten we daar nu voor kiezen!

Onderwerpen