Интервюирай земеделски производител

в помощ на кампанията за устойчиво земеделие

Страница - септември 8, 2015
Помогни ни да открием фермери в България, които вече прилагат екологични методи в селскостопанските си практики, или биха ги прилагали, ако знаеха как и получаваха подходящата подкрепа.

Можеш да поговориш с твои познати, които се занимават със земеделска дейност; с представители на фермата, от която често пазаруваш домашно отгледани продукти; или дори с някого от по-разговорливите производители, които продават продукцията си на кварталния пазар.

Срещни се с тях, за да проведеш кратко интервю (в рамките на приблизително 1 час), по време на което те да разкажат своята история, да споделят трудностите, които срещат, да посочат проблемите в селското стопанство и как си представят решенията.

Подготвили сме въпросник, който да те насочва към това, което ще ни е полезно да научим. Води си бележки или запиши интервюто, а след това ни изпрати записа и резюме на най-важните точки, които са били обсъдени по време на интервюто.

Интервютата ще се провеждат през август и септември, а събраната информация ще послужи за планирания през ноември Фермерски форум.

ЗАПИШИ СЕ ТУК и ние ще се свържем с теб, за да се запознаем и да ти разкажем на кратко за кампанията.