Световна кампания в защита на Арктика

Страница - юни 6, 2016
Организирай събитие в твоя град от днес до 20.06.2016 г.

Защо е важно:

Юни месец е ключов за Арктика. Комисията, която трябва да реши създаването на морска защитена зона в 10% от предложената от нас Арктическа зона, ще се срещне на 20 юни.
За пръв път имаме възможността да защитим част от замръзналите и ценни води на Арктика.

Повече за кампанията „Спаси Арктика“

Какво можеш да направиш:

Ако искаш да организираш събитие в твоя град и имаш нужда от помощ, свържи се с  За да ни помогнеш предварително да се ориентираме какво искаш да случиш, попълни тази форма от няколко въпроса: http://goo.gl/forms/MLHRNByhXVyMqZTx2

На този мейл () можеш да ни изпратиш и снимки от твоето събитие, които ние ще споделим в социалните мрежи и ще изпратим до делегатите, които ще поведат крак в каузата Арктика да бъде обявена за защитена територия.

Споделяме с теб няколко идеи за събития, които можеш да организираш в твоя град или в социалните мрежи.

* Можеш да дадеш своя глас в защита на Арктика като изпратиш своя снимка с послание „Спаси Арктика“ или Save The Arctic. Сподели я в социалните мрежи от днес до 20.06. като използваш #Voices4Arctic #СпасиАрктика

Организирай карнавал, посветен на красотата на Арктика. Можеш да го организираш в парка с приятели, в училище, защо не и на работното място. Ето няколко модела на маски, които можеш да свалиш и да принтираш: 

      - бяла мечка - модели 1, 2 и 3

      - полярна лисица - модели 1 и 2 

      - полярна сова - модели 1 и 2 

     

     Снимка: Анастас Търпанов

      * Какво по-хубаво от рисуване с тебешири в почивните дни J Рисувай и сподели с #Voices4Arctic  #СпасиАрктикa

     И нещо много важно. Подпиши и сподели петицията  „Спаси Арктика“. Вече повече от 7 500 000 човека от целия свят се включиха в движението „Спаси Арктика“.