Toiminta

Greenpeace on kansainvälinen ympäristöjärjestö, joka tekee sanoista tekoja vastustaakseen ympäristön tuhoamista maailmanlaajuisesti ja tuodakseen esiin ratkaisuja rauhan ja ekologisen tasapainon saavuttamiseksi maailmassa. Suomessa Greenpeace keskittyy ilmasto- ja energiakysymyksiin ja metsien suojeluun.

Uusimmat päivitykset

 

Suojellaan Arktis

Etusivu | toukokuu 13, 2011 at 13:57

Etelämantereen suojeleminen 1991 kaikelta teolliselta toiminnalta on yksi Greenpeacen historian suurimmista saavutuksista. Nyt on Arktiksen vuoro. Olethan jo liittynyt Arktiksen puolustajiin?

Lähetä viesti

Vaadi Shelliä hylkäämään arktiset poraukset

Metsien suojelu

Etusivu | elokuu 18, 2010 at 9:20

Greenpeace työskentelee ekologisesti kestävän ja sosiaalisesti oikeudenmukaisen metsien käytön ja suojelun puolesta kaikkialla maailmassa.

Ydinvoima

Etusivu | marraskuu 13, 2010 at 14:30

Greenpeacen tavoitteena on yhteiskunta, joka saa kaiken tarvitsemansa energian modernista uusiutuvasta energiasta. Esteet uusiutuvaan energiaan siirtymiselle eivät ole teknisiä tai taloudellisia vaan poliittisia.

Biopolttoaineet

Etusivu | elokuu 18, 2010 at 9:17

Palmuöljyn kysynnän kasvu tuhoaa kiihtyvällä tahdilla sademetsää. Sademetsien tuhoutuminen hävittää luonnon monimuotoisuutta, aiheuttaa valtavat ilmastopäästöt ja loukkaa alkuperäiskansojen ihmisoikeuksia. Suomalainen valtionyhtiö Neste Oil on...

Meilaa Nesteelle

Avaudu Neste Oilille

Ilmastonmuutos

Etusivu | marraskuu 15, 2010 at 14:29

Me Greenpeacessa uskomme, että ihmiskunta pystyy vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteeseen. Se edellyttää energiantuotannon ja -kulutuksen mullistamista, metsien suojelua ja kestävämpään maatalouteen siirtymistä.

Lähetä viesti

Vaadi Shelliä hylkäämään arktiset poraukset

Eroon myrkyistä

Etusivu | elokuu 18, 2010 at 9:03

Ympäristömyrkyt ovat vakava terveysuhka. Vaarallisia kemikaaleja löytyy ympäristöstämme, kodeistamme, käyttämistämme tuotteista, kosmetiikasta, elektroniikasta ja siten myös kehoistamme. Greenpeace tekee työtä myrkyttömän tulevaisuuden puolesta.

Mertensuojelu

Etusivu | lokakuu 6, 2010 at 16:38

Greenpeacen työn tavoitteena on terve ja puhdas meriluonto, ekologisesti kestävä ja sosiaalisesti vastuullinen merten ja niiden luonnonvarojen käyttö sekä maailmanlaajuinen mertensuojelualueiden verkosto. Tavoitteen saavuttamiseksi Greenpeace...

Kestävä maatalous

Etusivu | lokakuu 6, 2010 at 18:35

Greenpeace kampanjoi kestävän maatalouden puolesta, joka ei vahingoita ympäristöä tai ihmisiä.

Rauha ja aseistariisunta

Etusivu | lokakuu 4, 2010 at 10:54

Maailmassa on edelleen lähes 30 000 ydinasetta, yli 1500 niistä on välittömässä käyttövalmiudessa. Yli 400 ydinreaktoria kiertää edelleen maailmaa sotalaivoissa ja sukellusveneissä. Greenpeace työskentelee rauhan ja aseistariisunnan puolesta.