Pysäytetään ilmastonmuutos

Ratkaisut uhkaavaan ilmastokriisiin ovat olemassa. Niiden toteuttaminen ei merkitse rajoitetumpaa ja kurjempaa elämää vaan parhaimmillaan maailmaa, jossa riittävä aineellinen hyvinvointi on kaikkien saatavilla ympäristöä tuhoamatta.

Ilmastonmuutos on kenties kauaskantoisin ihmiskuntaa kohdannut uhka. Satojen miljoonien ihmisten kodit ja asuinalueet, ruokaturva ja terveys, miljardien ihmisten juomaveden saanti ja maailman rikkaimmat ekosysteemit ovat uhattuina. Vastakkain ovat toisaalta ihmiskunnan ja planeetan hyvinvointi ja toisaalta saastuttamisella ja ympäristön tuhoamisella voittoa tekevien yhtiöiden saavutetut edut. Valinnan tekevät yritykset ja poliitikot ja viime kädessä me kaikki: äänestäjinä, kuluttajina ja kansalaisina.

Me olemme viimeinen sukupolvi, joka pystyy pysäyttämään globaalin katastrofin!Tältä sivulta löydät yleistä tietoa ilmastonmuutoksesta, Greenpeacen ilmastokampanjasta ja mahdollisuuksista toimia itse asian hyväksi. Tämän sivun alasivuilta löydät yksityiskohtaisempaa tietoa parhaillaan meneillään olevista Greenpeacen ilmastokampanjoista.