Lehti Greenpeacen lahjoittajille

Sivu - marraskuu 1, 2014
Action–lehti on kirjoitettu ihmisille, jotka välittävät maapalomme tulevaisuudesta. He jakavat kanssamme vision maailmasta, jossa kehitys on ympäristön kannalta kestävää ja ruokaa sekä puhdasta vettä riittää kaikille ilman ympäristön riistoa. He tukevat kampanjoitamme puhtaamman ja turvallisemman tulevaisuuden puolesta. Action kertoo teoista sanojen takana ja ihmisistä, jotka toimivat eri tavoin ympäristön puolesta kaikkialla maailmassa. Lisäksi lehti kertoo, miten me kaikki voimme toimia ympäristön puolesta.

Uusin numero: Kevät 2018

Greenpeace Action on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti Greenpeacen lahjoittajille. Lehti toimitetaan paperiversiona Greenpeacen kuukausilahjoittajille. Sähköinen versio on avoin kaikille lukijoillemme. Lehdessä kerromme millaisia ympäristövoittoja saavutamme lahjoitusten ja yksityisten ihmisten tukemana ympäri maailman.  

Tilaa Greenpeace Action -lehti

Action -lehti toimitetaan Greenpeacen lahjoittajille. Haluatko sinä tukea kampanjatyötämme ja saada lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi? Liity kuukausilahjoittajaksemme verkossa.

Oletko jo tilaaja? 

Jos olet jo lahjoittajamme ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, tilata tai lopettaa paperipostin, voit tehdä niin lahjoittajapalvelussamme.

Jos tuet työtämme, mutta et saa lehteämme, voi se johtua siitä, että meillä ei ole oikeaa osoitettasi. Olethan siinä tapauksessa yhteydessä lahjoittajapalveluumme. Lahjoittajapalvelu puhelin 09 698 6317 arkisin klo 10 - 15 tai .

Kiitos, että tuet ympäristönsuojelutyötämme. Ilman sinua ne hyvät uutiset ja voitot, joista lehdessä kerromme, eivät olisi toteutuneet. 


 


Greenpeace Action -lehteä alettiin kehittämään vuonna 2012. Sitä ennen olimme lähettäneet uutisia satunnaisesti valitulle joukolle lahjoittajiamme. Pyysimme heitä kertomaan millaisia juttuja he haluaisivat lukea ja mitä voisimme tehdä paremmin. Saamamme runsaan palautteen perusteella kehitimme nykyisen Action -lehden. Toivomme siitä olevan sinulle iloa ja hyötyä. 

Aiheet