Οι πολυεθνικές μεταλλαγμένων μπαίνουν στη χώρα μας!

 
 

Στις 12 Ιουνίου αναμένεται να εγκριθεί από το συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος, πρόταση του Έλληνα Υπουργού, κ. Μανιάτη, που ανοίγει ορθάνοιχτα τις πόρτες της Ευρώπης στα μεταλλαγμένα και τις πολυεθνικές που τα προωθούν, όπως η Monsanto.

Στείλε email ΤΩΡΑ στον κ. Μανιάτη και ζήτα του να μην γίνει ο πρώτος «Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας» επί ελληνικής προεδρίας και να ξεκινήσει τη συνολική αναθεώρηση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα μεταλλαγμένα.

 

Ευχαριστούμε τους 27.000 πολίτες που μέσα σε μία εβδομάδα γέμισαν το email του κ. Μανιάτη με μηνύματα διαμαρτυρίας.

Ο κ. Μανιάτης έχασε την ευκαιρία να προστατεύσει πραγματικά την Ευρώπη από την εισβολή των μεταλλαγμένων και έγινε πλέον και επίσημα ο πρώτος «Υπουργός Μεταλλαγμένων της Ελλάδας». Το μόνο θετικό είναι ότι έστω και την τελευταία στιγμή, έβαλε στο τραπέζι την ανάγκη αυτής της ριζικής αναθεώρησης του ισχύοντος πλαισίου.

Η ελληνική κοινωνία που εδώ και χρόνια αναλαμβάνει δράση για να κρατήσει τα μεταλλαγμένα μακριά από το πιάτο και το χωράφι θα συνεχίσει να λέει “Όχι στα μεταλλαγμένα” και να απαιτεί ουσιαστικές αλλαγές που προστατεύουν το περιβάλλον και την τροφή μας.


 

30.000 υπογραφές
 
26780 έχουν υπογράψει