Οδήγησε τη VW μακριά από τη Σκοτεινή Πλευρά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο
νέο - 28 Ιουνίου, 2011
Ο πλανήτης Γη βρίσκεται σε κίνδυνο! Η Volkswagen εναντιώνεται σε δύο πολύ σημαντικούς Ευρωπαϊκούς νόμους: για τη μεγαλύτερη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου της Ε.Ε και τις αυστηρότερες προδιαγραφές εξοικονόμησης καυσίμων στα αυτοκίνητα.

Φαίνεται ότι οι επικεφαλής της VW έχουν σαγηνευτεί από τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης, κάτι που μας αναγκάζει να αναλάβουμε δράση. Δεν είναι πολύ αργά. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη VW στη Φωτεινή Πλευρά!


Όλοι εμείς στη Συμμαχία καλούμε τη VW να στραφεί μακριά από τη Σκοτεινή Πλευρά και να δώσει μία ευκαιρία στον πλανήτη μας:


1ερμοκηπίου.

Να υποστηρίξει πολιτικές για μεγαλύτερες μειώσεις των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Παρά το ‘πράσινο’ προφίλ της, η VW ξοδεύει κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ σε λόμπι που προσπαθούν να εμποδίσουν την Ε.Ε. να θέσει πιο φιλόδοξο στόχο μείωσης των εκπομπών, από 20% σε 30% ως το 2020. Ήδη πολλές προοδευτικές εταιρείες, όπως η Google, η Ikea, η Sony, η Unilever και η Philips, έχουν υποστηρίξει δημόσια το στόχο του 30%. Η VW δεν πρέπει να μείνει πίσω.

2ικονόμησης καυσίμου στα αυτοκίνητα.

Να υποστηρίξει αυστηρότερες προδιαγραφές εξοικονόμησης καυσίμου στα αυτοκίνητα.

Πιο αποδοτικά αυτοκίνητα σημαίνει λιγότερη βενζίνη και λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Η VW ιστορικά έχει υπονομεύσει μέσα από διάφορα λόμπι πιο προοδευτική νομοθεσία που θα μειώσει την εξάρτησή μας απο το πετρέλαιο.

3

Να αξιοποιήσει την τεχνολογία της, ώστε να κάνει ακριβώς αυτό που διαφημίζει.

Να αξιοποιήσει την τεχνολογία της, ώστε να κάνει ακριβώς αυτό που διαφημίζει.

Η VW υποστηρίζει οτι θέλει να γίνει ‘η πιο φιλική προς το περιβάλλον αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο’, όμως μόνο το 6% των αυτοκινήτων της που πουλήθηκαν το 2010 χρησιμοποιούν την πιο αποδοτική τεχνολογία της εταιρίας. Η VW μπορεί πολλά περισσότερα. Πρέπει να θέσει στόχο ως το 2040 τα μοντέλα της να μη χρησιμοποιούν βενζίνη ή πετρέλαιο.

Δεν έχεις γίνει μέλος της Συμμαχίας ακόμη;

Υπόγραψε το Μανιφέστο, γίνε Ιππότης Jedi και οδήγησε τη VW μακριά από τη Σκοτεινή Πλευρά!

Δε βρέθηκαν σχόλια Πρόσθεση σχόλιου

Ανάρτηση σχόλιου 

Complete the fields below to leave a comment without registering
Σημείωση: τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

info

Email