Κοινή δήλωση για την απαγόρευση καλλιέργειας του Γενετικά Τροποποιημένου καλαμποκιού ΜΟΝ 810

δελτίο τύπου - 27 Ιανουαρίου, 2006
Έφθασε η κρίσιμη στιγμή κατά την οποία η Ελλάδα καλείται να αποδείξει ότι παραμένει πρωτοπόρος στον πολυετή αγώνα ενάντια στα μεταλλαγμένα.

Έφθασε η κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία η Ελληνική  Κυβέρνηση καλείται να αναλάβει όλες εκείνες τις νομικές ή άλλες πρωτοβουλίες τις οποίες  η ίδια θεωρεί ενδεδειγμένες, που θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα τη συνέχιση της απαγόρευσης καλλιέργειας μεταλλαγμένων προϊόντων  στη χώρα μας.

Έφθασε η κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να ταυτιστεί με την διακηρυγμένη  θέση όλων των πολιτικών δυνάμεων του Κοινοβουλίου, του συνόλου της Αυτοδιοίκησης, πλέον του 95% των Ελλήνων πολιτών.

Όλοι όσοι αγωνίζονται για την αναβάθμιση της Ελληνικής Γεωργίας, τη διασφάλιση του καταναλωτή, την προστασία του περιβάλλοντος, θα στηρίξουν κάθε πρωτοβουλία που θα έχει ως τελικό αποτέλεσμα  την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της χώρας, την έμπρακτη απαγόρευση της καλλιέργειας μεταλλαγμένων.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναλάβουμε κάθε μορφής δράση για να αποτρέψουμε την εισβολή των μεταλλαγμένων στο περιβάλλον, τη γεωργία, τη διατροφή μας.

ΓΕΣΑΣΕ

GREENPEACE

ΕΚΠΟΙΖΩ

ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ

ΚΕΠΚΑ

Κατηγορίες
Ετικέτες