Δέσμευση για “Pharmaton Vitamigen” χωρίς μεταλλαγμένα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο
νέο - 30 Μαΐου, 2011
Χάρη στη δική σας και τη δική μας αντίδραση, η εταιρία εξασφάλισε μη μεταλλαγμένα συστατικά στις συγκεκριμένες βιταμίνες. Πότε όμως το “Pharmaton Vitamigen” θα κυκλοφορήσει στην αγορά χωρίς συστατικά που προέρχονται από μεταλλαγμένα προϊόντα;

Μετά τη δέσμευση της εταιρίας Boehringer Ingelheim ότι θα διασφαλίσει μη μεταλλαγμένη σόγια για το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen πριν ένα χρόνο περίπου, η εταιρία ενημέρωσε τη Greenpeace ότι έχει «εξασφαλίσει την απαραίτητη πιστοποίηση για τη μη περιεκτικότητα GMO στις πρώτες ύλες του προϊόντος της σειράς Pharmaton».

Η κίνηση αυτή της εταιρίας είναι πολύ σημαντική, στα φαρμακεία όμως το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen εξακολουθεί να έχει σήμανση ότι περιέχει λεκιθίνη από μεταλλαγμένη σόγια. Έχουμε ζητήσει από την εταιρία να μας ενημερώσει για το πότε το προϊόν της θα κυκλοφορήσει στην αγορά χωρίς συστατικά που προέρχονται από μεταλλαγμένα προϊόντα.

Με τη βοήθειά σας έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα μεταλλαγμένα συστατικά μακριά από τα συσκευασμένα προϊόντα. Για να είσαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα που αγοράζετε δεν περιέχουν μεταλλαγμένα, διαβάζετε προσεκτικά τις ετικέτες των συσκευασμένων προϊόντων.

Κατηγορίες
Δε βρέθηκαν σχόλια Πρόσθεση σχόλιου

Ανάρτηση σχόλιου 

Complete the fields below to leave a comment without registering
Σημείωση: τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

info

Email