Μαρτυρίες αγροτών

1 σχόλιο
νέο - 15 Μαρτίου, 2013
Ζήτα κι εσύ από τη Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ να προχωρήσει στη σύναψη συμβολαίων με Έλληνες αγρότες για την καλλιέργεια ελληνικών κτηνοτροφικών φυτών, όπως το κουκί και το ρεβίθι και να παγώσει κάθε σχέδιο επέκτασης της σόγιας.

«Φύτεψα κουκί! Είναι μια καλλιέργεια με καλή απόδοση και λίγο κόπο. Χρειάζεται λίγο πότισμα και λίπασμα και την ίδια στιγμή εμπλουτίζει το χωράφι μου για τις επόμενες σοδειές. Σκοπεύω να φυτέψω κι άλλο, αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα μπορέσω να το πουλήσω. Αν είχα ένα σταθερό συμβόλαιο με μια γαλακτοβιομηχανία, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για την οικογένειά μου και όχι μόνο. Ο κόσμος θα πίνει καθαρό ελληνικό γάλα από ζώα που τρέφονται με καθαρές, πατροπαράδοτες ζωοτροφές.»

 Σπύρος, παραγωγός ζωοτροφών


Ζήτα κι εσύ από τη Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ να προχωρήσει στη σύναψη συμβολαίων με Έλληνες αγρότες για την καλλιέργεια ελληνικών κτηνοτροφικών φυτών, όπως το κουκί και το ρεβίθι και να παγώσει κάθε σχέδιο επέκτασης της σόγιας.

Κατηγορίες

(Unregistered) Βενέτης λέει:

Σχετικά με τις ελληνικές ζωοτροφές ,θα πρέπει όλοι να σκύψουν πάνω στο θέμα αυτό . Εγώ είμαι βιοκαλλιεργητής στο νομό Σερρών και φέτος έσπειρα κριθάρ...

Καταχωρήθηκε 8 Μαΐου, 2013 στις 22:29 Σήμανση ως απαράδεκτο Reply

Read More Read Less

Ανάρτηση σχόλιου 

Complete the fields below to leave a comment without registering
Σημείωση: τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

info

Email