Απαντητική Επιστολή απο ΑΒ Βασιλόπουλο

νέο - 17 Φεβρουαρίου, 2010
Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, ένα από τα σούπερ μάρκετ που διακινούσαν στην ελληνική αγορά τα δαμάσκηνα με επικάλυψη σοκολάτας που περιέχει σιρόπι μεταλλαγμένου καλαμποκιού Sunsweet Chocolate Plum Sweets, μας ανακοίνωσε ότι έχει ήδη προχωρήσει στην απόσυρσή τους.

Μάλιστα, η εταιρία έχει αντικαταστήσει το συγκεκριμένο προϊόν με αντίστοιχο το οποίο δεν περιέχει μεταλλαγμένα συστατικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της εταιρίας.

Η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη δική σας δράση και τη σταθερή σας αντίδραση στη χρήση μεταλλαγμένων. Ζητήστε και από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ να σταματήσουν τη διακίνηση του συγκεκριμένου και οποιουδήποτε άλλου προϊόντος με μεταλλαγμένους οργανισμούς, και από την εταιρία εισαγωγaής να σταματήσει την εισαγωγή του στην Ελλάδα.

H Greenpeace έχει ανάγκη τη συμμετοχή σου!

Από τη στιγμή που θα μας στείλεις τα στοιχεία σου, θα λαμβάνεις πληροφορίες για την εκστρατεία της Greenpeace, αλλά και για τις εξελίξεις στον Οδηγό Καταναλωτών για τα μεταλλαγμένα. Η Greenpeace επιδιώκει προσωπική επικοινωνία μαζί σου. Όσο περισσότερα στοιχεία μας αφήσεις τόσο πιο γρήγορα θα έρθουμε σε επαφή για να σε ενημερώσουμε για τις δράσεις της οργάνωσης και για την οικονομική της ανεξαρτησία.

email
όνομα
τηλέφωνο1
τηλέφωνο2
ηλικία

Η Greenpeace δε μοιράζεται, ούτε ανταλάσσει με άλλες οργανώσεις ή εταιρίες τα προσωπικά σου στοιχεία,τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλή βάση δεδομένων.

Κατηγορίες
Ετικέτες