Η σελίδα έχει αρχειοθετηθεί και μπορεί να μην είναι ενημερωμένη

Προσοχή μεταλλαγμένα!

1 σχόλιο
νέο - 26 Ιουλίου, 2010
Όπως ανακάλυψαν οι εθελοντές μας, στα φαρμακεία πωλείται το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen της εταιρίας Boehringer Ingelheim, το οποίο σύμφωνα με τη σήμανσή του περιέχει ως συστατικό λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια.

Τι μπορείς να κάνεις!

Στείλε μήνυμα διαμαρτυρίας στην εταιρία παραγωγής!

Ζήτησε να αντικατασταθεί η λεκιθίνη στο συγκεκριμένο προϊόν από λεκιθίνη που παράγεται από μη μεταλλαγμένη σόγια. Ζήτησε από την εταιρία να δεσμευτεί ότι δε θα διαθέσει ξανά στην αγορά προϊόντα με συστατικά που παράγονται από μεταλλαγμένους οργανισμούς.

Μην επιτρέπεις να σου πουλάνε μεταλλαγμένα

Όταν αγοράζεις ένα συσκευασμένο προϊόν, διάβαζε προσεκτικά τη λίστα των συστατικών του. Αν αναγράφει ότι κάποιο από αυτά περιέχει ή προέρχεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (συνήθως σόγια, π.χ. σε μορφή λεκιθίνης, ή καλαμπόκι), διαμαρτυρήσου και για το όνομα του προϊόντος και το σημείο πώλησης.

Προώθησέ το στο Facebook

Η δύναμη όλων μας σαν καταναλωτές είναι μεγάλη, πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να κρατήσουμε τα μεταλλαγμένα μακριά από την Ελλάδα.

Μπορείς να ή να γράψεις το δικό σου.

 

Γράμμα

 

Όνομα: _____________________________________

Διεύθυνση: __________________________________

Θέμα: Συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen με λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια

 

Κύριοι


Με έκπληξη και αγανάκτηση διαπίστωσα ότι η εταιρία σας διαθέτει στην ελληνική αγορά το συμπλήρωμα διατροφής Pharmaton Vitamigen, το οποίο σύμφωνα με τη σήμανσή του περιέχει ως συστατικό λεκιθίνη που παράγεται από μεταλλαγμένη σόγια, παρόλο που η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών αντιτίθεται στη χρήση των μεταλλαγμένων για περισσότερα από 10 χρόνια.

Οι επιπτώσεις των μεταλλαγμένων στην ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον είναι άγνωστες, απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες, γι’ αυτό και σας ζητώ:

1. να προχωρήσετε άμεσα στην αντικατάσταση της λεκιθίνης που χρησιμοποιείται ως συστατικό στο συγκεκριμένο προϊόν με λεκιθίνη που προέρχεται από μη μεταλλαγμένη σόγια.

2. να δεσμευτείτε ότι δεν πρόκειται στο μέλλον να διαθέσετε στην ελληνική αγορά οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιέχει συστατικά που παράγονται από μεταλλαγμένα.


Με εκτίμηση

 

 

Οδηγίες για την αποστολή των μηνυμάτων

  • και αντιγράψτε εκεί το μήνυμα της επιστολής.
  • Αντιγράψτε τη διεύθυνση email της εταιρίας (ringer-ingelheim.com) στο πεδίο του παραλήπτη (προς – to).
  • Κοινοποιήστε το μήνυμά σας στη Greenpeace, αντιγράφοντας τη διεύθυνση στο πεδίο κοινοποίηση (cc)
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία τηλεφωνικά (210-8983300, 210-8906300), μέσω fax (210-8983207) ή ταχυδρομικά (Boehringer Ingelheim Ellas AE, Ελληνικού 2, 16777, Ελληνικό).

Κατηγορίες

(Unregistered) ΣΠΥΡΟΣ λέει:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΟ VITAMIGEN ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΣΟΓΙΑ Η ΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΦΧΑΡΙ...

Καταχωρήθηκε 1 Νοεμβρίου, 2011 στις 14:29 Σήμανση ως απαράδεκτο Reply

Read More Read Less

Ανάρτηση σχόλιου 

Complete the fields below to leave a comment without registering
Σημείωση: τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά

info

Email