Nemzetközi kampányok

Oldal - február 15, 2017
A Greenpeace Magyarország pénzügyileg és politikailag független környezetvédő szervezet, és része a több mint 55 országban jelen levő Greenpeace-irodák hálózatának. Aktívan tesz a pozitív változásokért, egy élhető és békés jövő érdekében.

Magyarországnak ugyan nincs például tengerpartja vagy éppen esőerdeje, a világ óceánjai és a trópusi erdők mégis létfontosságúak mindannyiunk számára. Az óceánok élővilága adja a Föld oxigénmennyiségének felét: más szóval minden második levegővételünket a tengereknek és az óceánok köszönhetjük, még itthon is.

Kövesd a Greenpeace Magyarország munkáját!

A természet (vagy éppen a szennyezés) nem ismer határokat. Nemzetközi hálózatunk révén mindenütt fel tudunk lépni a problémákkal szemben ott, ahol azok történnek – vagy ahol elő lehet segíteni azok megoldását.

 

Védjük meg az erdeinket!

Olyan jövőért dolgozunk, amelyben nincs többé erdőirtás!

Tudj meg többet!

 

 

Tiszta, élő óceánokat!

Az egészséges óceánok létfontosságúak a földi élet fenntartásához. A Greenpeace-nél világszerte azért dolgozunk, hogy rákényszerítsük a nagyvállalatokat arra: vessenek véget a rablógazdálkodásnak, és álljanak át fenntartható halászati módszerekre.

Tudj meg többet!

 

 

Mentsük meg a sarkvidéket!

Az olvadó Északi-sarkvidéket olajfúrások, ipari halászat és háborúk fenyegetik. A Greenpeace célja, hogy az Északi-sarkvidéket mindörökre olaj- és gázkitermeléstől védett övezetté nyilváníttassa.

Tudj meg többet!

 

 

Cselekszünk a békéért

Nukleáris fegyverekkel nem lehet kezelni a világ valódi problémáit. Olyanokat, mint amilyen például a tiszta ivóvízhez, vagy a megújuló energiaforrásokhoz való hozzáférés. A Greenpeace aktívan cselekszik a békééért és a nukleáris fegyverek leszereléséért.

Tudj meg többet!

 

Címkék