Írd alá petícióinkat

Oldal - augusztus 16, 2017
A petícióink segítségével egyszerűen, pár kattintással hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy tisztább, élhetőbb világban élhessünk. Csak válaszd ki a neked fontos ügyet és tegyél érte!

Mondjunk nemet az egyszer használatos műanyagokra!

Minden percben egy teherautónyi műanyag szemét kerül az óceánokba. Vessünk véget az esztelen műanyagszemét-termelésnek, és követeljük együtt, hogy tiltsák be az eldobható műanyag szatyrokat!

Paks II helyett megújulókat!

Paks II feleslegesen veszélyeztetné a magyar lakosságot és értékes természeti kincseinket. Van alternatíva: a tiszta és biztonságos megújulók! Csatlakozz, mert sokan együtt képesek vagyunk megállítani Paks II-t!

Aláírom Aláírom
   

Indítsuk el a menzaforradalmat!

Bioételeket az óvodákba, iskolákba! A gyerekek a legérzékenyebbek az élelmiszereinkben található vegyszermaradványokra. Fontos, hogy a nekik készült étel jó minőségű, egészséges alapanyagokból készüljön.

Méregmentes Magyarországot!

Kolontár, Illatos út… hány ilyen időzített vegyi bomba van még az országban? Szüntessük meg az elfeledett méreglerakókat, és fizessenek a szennyezők!

Aláírom  Aláírom
   

Szabadítsuk fel a napenergiát itthon!

Itt az idő, hogy Magyarország is felzárkózzon a megújuló energiák forradalmához! Csatlakozz petíciónkhoz, hogy minden háztartás számára könnyebben elérhető legyen a napenergia!

Védelmet a városi zöldterületeknek!

Csatlakozz a Greenpeace és más szakértők által kezdeményezett kiáltványhoz a városi zöldterületek hatékony, valódi védelméért! Védjük meg együtt a városi zöldterületeket!

 
 Aláírom  Aláírom  

 


 A Greenpeace kiemelt nemzetközi petíciói (angol nyelven)

Kategóriák