Greenpeace er en international organisasjon med kampanjer rundt hele kloden. Vi har til enhver tid opptil flere kampanjer som du kan være med å støtte. Hvis du vi hjelpe til på andre måter også, finnes det flere alternativer for deg.

 • Gjør Greenpeace til en del av din hverdag

  Følg oss på facebook, twitter og instagram. Og få tilsendt nyheter og seiere på din e-post.

   

  Følg oss på facebook Få de siste oppdateringene fra Greenpeace på twitter Instagram Få med deg våre videoer på YouTube Se hva Greenpeace gjør i Norden på Pinterest

  Gi Greenpeace en gave

  Vi er helt avhengige av donasjoner fra privatpersoner for å kunne gjøre vårt arbeid. Greenpeace sin styrke er at vi er en helt uavhengig organisasjon som hverken tar penger fra regjeringer eller næringsliv. På den måten har vi friheten til å rette søkelys mot korrupt miljøkriminalitet og ikke la oss styre av noen andre. Din gave betyr utrolig mye for oss!

 • Bli med oss som frivillig i kampen for miljøet!

  Mye av det vi gjør er helt avhengig av å ha frivillige som stiller opp med sitt engasjement i kampen for miljøet. Frivilliggruppen i Oslo møtes annenhver uke på vårt kontoret i sentrum. Gruppen består per idag av folk fra mange forskjellige land, og møtene holdes vanligvis på engelsk.

  Du kan finne ut hvordan du blir frivillig her.

  Do you want to become a volunteer?

  You can find information on how to become a volunteer here.