Bli frivillig hos Greenpeace

ENGLISH VERSION HERE →

Frivillige er hendene, hjertene og sjelen til Greenpeace. Folk fra hele verden, fra alle samfunnlag for å bruke sin fritid til å kjempe for miljøet. Engasjementet, entusiasmen og integriteten til våre frivillige gjør dem uvurderlig.

Greenpeace i Norden

Greenpeace Norden jobber sammen med 600 frivillige i 18 lokalgrupper over hele Norden. De frivillige er en essensiell del av å sikre Greenpeace Norden som en organisasjon som jobber aktiv og synlig for forandring. Som frivillig Greenpeace kan du bli med på alt fra informasjonsutdeling på gaten og på festivaler, til forskning og logistikk, eller å delta på demonstrasjoner og ikke-voldelige aksjoner.
For å delta i Greenpeace Nordics frivilligprogram må du ha fylt 18 år. Her kan du lese hele vår frivillig-policy.

Norge

Greenpeace Norge har aktive lokalgruppe som er basert i Oslo, Bergen og Stavanger. Gruppene har møter annenhver uke for å planlegge, forberede og oppdatere seg på aktiviteter og kampanjer. Alle møter og all trening gjøres på engelsk.
Facebook group Oslo
Facebook group Bergen
Facebook group Stavanger

Introduksjonsmøte

informasjonsmøte vil du få mer informasjon og en mulighet til å stille alle dine spørsmål om hva det vil si å være frivillig for Greenpeace.
Kommende i
ntroduksjonsmøter finner du her:
Oslo facebook gruppe. Du finner veibeskrivelse her.

Bergen facebook gruppe. Du finner veibeskrivelse her.
Stavanger facebook gruppe.

Hvis du er intressert å start opp en ny lokalgruppe vennligst kontakte Aaron for mer info:
Ser frem til å høre fra deg!