Bli med Greenpeace i byer rundt hele verden, den 20. april 2013 å lag bilder som sendes til verdens ledere med budskapet: I ♥ ARCTIC.

Tusenvis av mennesker samles den 20. april for å danne menneskelige bannere med budskapet I ♥ Arktis. Sammen skal vi be våre politiske ledere beskytte Arktis mot aktiviteter som setter dette skjøre miljøet i fare, som oljeboring og industrielt fiske.

Bli en del av denne store mobilisering rundt hele verden i byer fra Buenos Aires til Bangkok og fra Berlin til Bangalore: Delta eller arrangere et menneskelig banner event!

Det som skjer i Arktis påvirker oss alle - Det er derfor vi samler oss den 20. april for å sammarbeide rundt hele kloden

Organiser og registrer ditt eget event →

 

Bli med på et event

Eventer verden rundt kommer snart...

Spre ordet og organiser

Spre ordet: Skal du på et event? Perfekt! La internett og dine venner få vite om det! Tweet, Facebook, Google+ om det! Tips: Bruk #ilovearctic som din tag.

Organiser: Hvis du vil orgnisere et event kan du laste ned organiseringspakken her, og få ideer om hvordan du kan involvere flere. Fortell oss hva du planlegger og registrer eventet ved å fylle ut skjemaet under. Hvis du vil komme i kontakt med organiserings-teamet i Greenpeace, send oss gjerne en e-post til

Få din Pic button: Legg til I ♥ ARCTIC button til ditt Facebook bilde.

Ta frem kameraet ditt og bli med på snakkeboble-mobiliseringen: Last ned snakkeboblepakken her.

Registrer ditt eget event