Greenpeace på Arendalsuka

Nyhet - 13 august, 2018
Greenpeace er tilstede under Arendalsuka med en havprat med Ap-leder Jonas Gahr Støre, en prat om grønn finans med DNB og en debatt om dagligvarebransjen kan stilles ansvarlig for det økte kjøttforbruket i verden.

Arendalsuka 2018 går av stabelen 13.-18. august. Vi er der under hele uka og er ansvarlige for tre arrangementer, som alle vil finne sted på båten M/S Immanuel som ligger i Pollen i Arendal sentrum.

Tirsdag 14. august, 11:30-12:00, starter vi med arrangementet "Hva gjør finansnæringen for den grønne omstillingen?", hvor vår klimarådgiver Martin Norman møter Kaj-Martin Georgsen, direktør for samfunnsansvar og næringspolitikk i DNB, for en prat om hvordan DNB bidrar til den grønne omstillingen. Les mer om arrangementet her.

Jonas Gahr Støre

Onsdag 15. august, 13:00-13:30, møter vi Ap-leder Jonas Gahr Støre for en prat om havet. Støre har vært tydelig på at Norge må satse mer på havet. Vi vil høre hvordan Ap vil få til en satsning på havet på naturens premisser, og hva som skiller Aps satsning på havet fra Solberg-regjeringens havsatsning. Les om arrangementet her.

Torsdag 16. august, 11:30-12:20, møter vi Bjørn Takle Friis, kommunikasjonsdirektør i Coop Norge og Karl Munthe-Kaas, administrerende direktør i Kolonial for en prat om dagligvarebransjens ansvar for at kjøttkonsumet øker. Les mer om arrangementet her.