Termeni și condiții pentru aplicația de telefon “Forest Guardians”

Pagină - septembrie 26, 2018
Termeni și condiții pentru aplicația de telefon “Forest Guardians”

Ne rezervăm dreptul de a face modificări în conţinutul şi aspectul aplicatiei, inclusiv în ceea ce priveşte produsele şi serviciile pe care le oferim prin intermediul acestuia, fără a vă anunţa în prealabil despre aceste modificări.

Chiar dacă la realizarea acestei aplicații s-au luat toate măsurile pentru a preveni greşeli în descrierea servicilor sau prezentarea produselor, pot totuşi să se strecoare anumite greşeli. Pentru toate acestea, Fundația Greenpeace CEE Romania nu poate fi trasă la răspundere.

Pentru corectitudinea conţinutului redacţional al link-urilor externe sau informaţiile oferite de către acestea, Fundația Greenpeace CEE Romania nu este răspunzătoare.

Conţinutul acestei aplicații, grafica, textele, fişierele video sau audio, fotografiile, softul şi bazele de date, ca şi orice alte materiale postate în aplicație, sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Fundației Greenpeace CEE România.

Utilizatorul este obligat să încarce numai fotografii, texte și alte materiale media, asupra cărora deține dreptul de proprietate intelectualăa. În cazul în care utilizatorul nu deține dreptul de proprietate asupra fotografiilor și informațiilor încărcate pe acestă aplicație, utilizatorul care a procedat la încărcarea acestora, poarta întreaga răspundere pentru încărcarea efectuată.

Ca urmare a acceptarii acestor termeni și condiții, utilizatorul (persoana titulară a  dreptului de autor asupra fotografiilor, textelor și traseelor montane încărcate) își dă acordul expres în sensul  utilizării gratuite viitoare de către Fundația Greenpeace CEE România a acestora (prin aducere la cunoștință publică, reproducere, modificare, multiplicare, comercializare, etc) în site-uri, produse print și online, fară ca aceasta utilizare să conducă la schimbarea titularului dreptului de proprietate intelectuala. 


Modificari de Termeni și Condiții


a. Greenpeace CEE România ar putea opera modificari ale termenilor și condițiilor, periodic. Greenpeace CEE Romania își asumă publicarea modificarilor ulterioare, și deci a documentelor noi și integrale, de termeni și condiții.

b. Folosirea aplicației ulterior modificărilor termenilor și condițiilor, va reprezenta acordul dumneavoastră pentru respectarea Termenilor și Condițiilor din document.

Date de contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta la:

Fundația Greenpeace CEE România

Strada Louis Blanc nr. 16

Sector 1, Bucureşti

Tel./Fax: +40 31 435 57 43

E-mail : info . romania @ greenpeace . org

Subiecte