Rainbow Warrior sosește la Constanța pentru a susține energia regenerabilă

Articol principal - august 6, 2014
În perioada 16-18 august, te așteptăm în portul comercial Constanța să faci cunoștință cu unul dintre cele mai faimoase vapoare din flota Greenpeace, Rainbow Warrior.

Rainbow Warrior, cel mai cunoscut vapor din flota Greenpeace, sosește în România pentru a promova energia regenerabilă ca alternativă la energia poluantă. 

Vizita vaporului Rainbow Warrior face parte dintr-un tur ce promovează energia regenerabilă ca alternativă la energia poluantă. Turul va dura trei luni și jumătate, timp în care vasul va acosta în porturi din următoarele țări: Spania, Franța, Italia, Croația, Slovenia, Grecia, România, Bulgaria și Turcia. Vasul va ajunge în România pe 16 august, fiind pentru a doua oară când un vas Greenpeace sosește în România.

Vasul Rainbow Warrior este primul vas construit special pentru Greenpeace, după cele mai înalte standarde de mediu, ceea ce îl face unul dintre cele mai ecologice vase din lume. Nava este operațională din 14 octombrie 2011, are o lungime de 57.92 m și poate găzdui 30 de persoane. Rainbow Warrior este un aliat de nădejde în lupta pentru protejarea planetei.

Vino și tu să vizitezi Rainbow Warrior, să faci cunoștintă cu unul dintre vapoarele care străbate mările și oceanele pentru a proteja mediul.

Program de vizitare Rainbow Warrior:

16 august: 10-18

17 august: 10-18

18 august: 10-16.30

 

Informații tehnice Rainbow Warrior