Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Läs mer
Ge en gåva!

Ge en gåva

Vi tar inte emot gåvor från regeringar eller företag, utan är beroende av gåvor från privatpersoner som du för att kunna fortsätta vårt arbete. Det betyder att vi kan agera fritt och oberoende. Med din hjälp kan vi arbeta för att hindra en klimatkatastrof, starta en energirevolution och skydda våra hav och urskogar.

Ge en gåva idag, eller bli månadsgivare

Bli aktiv!

Bli volontär

25 000 volontärer världen över gör allt från att slicka kuvert till att klättra i skorstenar. I Sverige har vi flera lokala volontärgrupper du kan gå med i. Om det inte finns någon i närheten där du bor kan du ändå kontakta oss - det finns kanske något du kan hjälpa till med på distans!

Anmäl dig som volontär här

Jobba på Greenpeace!

Jobba på Greenpeace

Kolla in våra jobbannonser - kanske finns det något för dig? Om du är intresserad av att jobba på våra fartyg - fyll i en ansökan på vår internationella sajt.

Jobba på Greenpeace

Lev grönt

Lev grönt

Det finns många större och mindre saker du som privatperson kan göra för den gröna omställningen. Men det är oerhört viktigt att politiker fattar beslut som gör att vi kan fortsätta leva på den här planeten, och att företag inte agerar oansvarigt

Här har du några tips!