Steun ons met een gift

Greenpeace weigert geld van bedrijven en we vragen geen subsidies aan overheden. Om volledig onafhankelijk te blijven, aanvaarden we alleen giften van mensen zoals jij. En laten we eerlijk zijn: we hebben die financiële steun nodig om onze stem luid te kunnen laten klinken.

Ik doe een gift

Volg ons op sociale media en via mail

Wordt deel van onze community van change agents: duizenden Belgen volgen ons en delen onze posts via Facebook, Instagram, YouTube, Twitter en email – en we willen jou er graag bij! Zo ben je als eerste op de hoogte, krijg je onze updates in je tijdlijn of je mailbox en kun je meehelpen door belangrijke boodschappen te verspreiden in je eigen netwerk.

Volg ons

Teken onze petities

Of het nu gaat om schonere lucht, de bescherming van bossen, oceanen en kwetsbare gebieden: elke stem telt, de jouwe ook. Ook online kan je onze petities ondertekenen.

Ik doe mee

Verander je dagelijkse gewoontes

Ontdek onze huis-, tuin- en keukentips. Kleine behapbare aanpassingen in je gedrag en dat van de mensen rondom jou kunnen grote gevolgen hebben, meestal door slimmere en bewustere keuzes te maken.

Ik verander

Doe mee met onze acties

Wij trekken regelmatig de straat op en met hoe meer we zijn, des te luider klinkt onze stem. We werken ook samen met scholen en…

Ik doe mee

Vervoeg onze rangen en word vrijwilliger of activist

Heb je tijd, energie en vooral veel zin om in actie te schieten voor de bescherming van onze toekomst en die van onze planeet? Word dan vrijwilliger bij Greenpeace.

Word vrijwilliger

Kom werken bij Greenpeace

Wil jij ook verandering teweeg brengen en professioneel van de wereld een betere plek maken? Wij zijn geregeld op zoek naar mensen met een passie voor het milieu, gespecialiseerd in communicatie, fondsenwerving, marketing, web design, logistiek en ICT.

Jobs