Rainbow Warrior is niet alleen de naam van een van de iconische Greenpeace-schepen, het is ook de titel die we geven aan onze supporters. Mensen zoals jij, die vinden dat het genoeg is.

Overal zien we de impact die we hebben op onze planeet. Daar moeten we iets aan doen. Door een maandelijkse gift helpen de Rainbow Warriors ons onze successen te behalen, rechtszaken te winnen, vervuilende bedrijven te sluiten.

Maar er is nog werk aan de winkel… En daarom moeten we nu in actie schieten. Want #GenoegIsGenoeg.

Een maandelijkse gift?

Greenpeace is volledig onafhankelijk. We aanvaarden geen giften van bedrijven, politieke partijen of publieke diensten. Het zijn alleen mensen zoals jij die onze acties, campagnes, politiek lobbywerk, juridische gevechten en onderzoek mogelijk maken. 

Milieubescherming en de strijd tegen de klimaat- en biodiversiteitscrisis is een uitdaging waar tijd en geld voor nodig zijn. Daarom kan jouw maandelijkse steun een verschil maken. Door onze projecten op lange termijn te steunen, stel je ons in staat om onze campagnes op een duurzame en structurele manier te plannen. Zo kunnen we jouw invloed op de kwesties die voor jou belangrijk zijn versterken en maximaliseren. 

Dankzij jouw maandelijkse donatie kan Greenpeace niet alleen werken aan de bescherming en herstel van de biodiversiteit op lange termijn, maar maak je het ons ook mogelijk om in te grijpen bij noodsituaties

Wist je dat je geniet van een mooi belastingsvoordeel als je dit jaar Greenpeace voor minimaal 40 euro steunt?

Word nu lid van de Rainbow Warriors, de groep van maandelijkse Greenpeace-donateurs, en bouw mee aan een groenere toekomst.


Word lid van onze community

Onze community steunt op duizenden mensen zoals u: gepassioneerde, vrijgevige en vastberaden mensen in heel België.

Dankzij jouw steun bereikten we in 2021 heel wat. Denk maar aan de grote klimaatmars in Brussel, het openbaar maken van het PFOS-schandaal dat heel Vlaanderen schokte en onze succesvolle acties tegen megastallen en industriële landbouwbedrijven.

Het is dankzij jullie, de Rainbow Warriors, dat wij doeltreffende acties en projecten kunnen uitvoeren in België en over de hele wereld.