Let op! Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar. De selectie zal uitgevoerd worden op basis van de antwoorden in het inschrijvingsformulier. Beantwoordt de vragen en leg uit waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze stage. Wees creatief, maar vooral wees jezelf!

Indien je vragen hebt, stuur een email naar summercamp@greenpeace.be!

 

Het programma

De concrete planning van het kamp blijft een verrassing, maar hier lichten we alvast een tipje van de sluier op. Er worden nog enkele uitstappen en ontspannende avondactiviteiten gepland, maar deze houden we nog even geheim.

 

Getuigenissen van enkele de deelnemers van vorige zomer

Bruno

Een geweldig kamp. De deelnemers werden al zeer snel vrienden. We beleefden zowel momenten van plezier en gezelligheid, als momenten van reflectie en constructief debat. De leidinggevenden en de toezichthouders waren fantastisch!

Elisa

Ik heb van het kamp genoten! Het gaf me de mogelijkheid om met mensen te zijn die dezelfde waarden deelden als mij en met wie ik echt heel goed kon opschieten. Dankzij Greenpeace voelde ik me meer betrokken bij het welzijn van de planeet. Ik heb enorm veel dingen bijgeleerd, en daar was mijn mening van tel!

Manon

Het Summer Camp was simpelweg een unieke en onvergetelijke ervaring! We hebben mensen ontmoet, die begaan en verrijkend waren, we hebben Greenpeace beter leren kennen en hebben ons verdiept in hun diverse acties. Het is het moment om je volledig te geven in deze non-profit organisatie, waar je goed omringt bent. Een niet te missen ervaring!

Vandaag, zijn vele van de voormalige deelnemers aan het eerste Summer Camp, nog steeds actief binnen Greenpeace. Ze zijn vrijwilligers, activisten of leden van de lokale groepen geworden.

 

Meer info