I februar indledte Rusland et blodigt overgreb på Ukraine og på Europas ønske om at leve i fred. Overgrebet er i høj grad finansieret af de enorme summer, som Putin tjener på at sælge olie til især Europa. Derfor har Greenpeace-aktivister gang på gang gennemført aktioner mod supertankere, der kom sejlende gennem dansk farvand med lasten af fuld af russisk olie for milliarder af kroner – og de har krævet, at EU sætter en stopper for tanker-trafikken med et forbud mod import af russisk olie.

Både danske og internationale medier har dækket aktionerne, men de mange historier om frivillige aktivister, der gjorde aktionerne mulige ved at overkomme den ene uoverskuelige udfordring efter den anden, mangler fortsat at blive fortalt. Så det gør vi i denne podcast.

Vi kræver et øjeblikkeligt stop for fossile brændstoffer

I solidaritet med befolkningerne, der lider, i både Ukraine og Rusland kræver vi en øjeblikkelig ende på afhængigheden af olie, gas og kul. Skriv under her:

No war
Olie elsker krig, mennesker elsker fred!

I solidaritet med befolkningerne, der lider, i både Ukraine og Rusland kræver vi en øjeblikkelig ende på afhængigheden af olie, gas og kul.

Vær med