Oletko osaava asiakaspalvelija ja rutiinien varma suorittaja? Pysyvätkö langat käsissäsi?

Haemme monipuolisiin asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin lahjoittajapalvelun tuntityöntekijää toimistollemme Helsingin Sörnäisiin.

Työssä kirjoitat sähköposteja, soitat lahjoittajille ja vastaat puheluihin, käsittelet Excel-tiedostoja ja hoidat lahjoittajapalvelun päivittäisiä toimistotehtäviä sekä varmistat, että lahjoittajamme kokevat olevansa tärkeitä Greenpeacelle ja maapallolle.

Työyhteisöämme ei kehuta turhaan. Pääset osaksi rentoa, kansainvälistä, intohimoista ja tapahtumarikasta organisaatiota, joka pyrkii pitämään planeettamme elinkelpoisena myös tuleville sukupolville. Sinulla on mahdollisuus työskennellä yhteisössä, joka välittää työntekijöistään ja rohkaisee heitä uusiin avauksiin. Pääset näkemään, miten menestyksekäs varainhankinta toimii kansainvälisessä järjestössä.

Odotamme sinulta:

  • asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta
  • aloitteellista, itsenäistä ja järjestelmällistä otetta työhön
  • varmaa toimisto-ohjelmien käyttötaitoa, mm. tekstinkäsittely ja Excel-tiedostot
  • rutiinien varmaa ja tarkkaa hoitamista myös kiireessä
  • rohkeutta puhelintyöskentelyyn
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • kykyä tulla toimeen myös englanniksi

Arvostamme kokemusta varainhankinnasta, myyntityöstä, asiakaspalvelutehtävistä ja toimistosihteerin tai vastaavan tehtävistä.

Työskentelet toimistollamme Helsingin Sörnäisissä 10-15 tuntia viikossa arkisin klo 10-15. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen inka-maria.niemi@greenpeace.org 29.9.2019 mennessä.

Lisätietoja:

Inka-Maria Niemi, lahjoittajapalvelun koordinaattori, inka-maria.niemi@greenpeace.org tai puhelimitse 0401855202.