Αγαπάς την Greenpeace και τις εκστρατείες της; 

Είσαι επικοινωνιακός/ή και ο διάλογος είναι το στοιχείο σου;

Η ομάδα του τηλεφωνικού μας κέντρου ψάχνει το καινούριο της μέλος! Η θέση είναι μερικής απασχόλησης (6 ώρες ημερησίως και 5 ημέρες εβδομαδιαίως) και για 3 μήνες με πιθανότητα ανανέωσης. 

Τι θα κάνεις;

Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία για την ενεργοποίηση παλαιότερων αλλά και νέων υποστηρικτών καθώς και για τη διατήρηση των ενεργών υποστηρικτών της οργάνωσης. 

Πιο συγκεκριμένα, τηλεφωνική επικοινωνία για: 

Τι θα θέλαμε ιδανικά να έχεις; 

Αν ενδιαφέρεσαι (ακόμα και αν δεν έχεις τα παραπάνω), συμπλήρωσε την αίτηση ΕΔΩ μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου 2021

Θα θέλαμε επίσης να σε ενημερώσουμε ότι λόγω του μεγάλου αριθμού βιογραφικών που λαμβάνουμε, θα ενημερώνονται μόνο οι επιτυχείς υποψήφιοι. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στο [email protected]

Καλή επιτυχία!

Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών

Η Greenpeace Ελλάδος είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών με τη δέσμευση να προσφέρει ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται την αξιοπρέπεια και την αξία κάθε ατόμου. Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ποικιλομορφία στους υπαλλήλους μας σε ολόκληρη την οργάνωση και ευδοκιμούμε σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Δεν κάνουμε διακρίσεις όσον αφορά τις ευκαιρίες ή τις πρακτικές απασχόλησης με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την εθνική προέλευση, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία που προστατεύεται από το νόμο, και διασφαλίζει δίκαιη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων βάσει των προσόντων τους και των προϋποθέσεων που προβλέπει ο νόμος.