Direcționează 2 % din impozitul pe venit

Pagină - ianuarie 15, 2014
2% din impozitul pe venitul tău poate fi direcționat către un ONG, pentru a-l susține. Altfel acei bani se duc tot la stat. Alege 2% pentru Greenpeace. Devotați planetei. Oriunde.
Greenpeace România își desfășoară activitatea exclusiv datorită donațiilor făcute de persoane fizice, neacceptând donații din partea companiilor sau guvernelor. De aceea, fiecare donație este extrem de importantă și ne ajută să continuăm campaniile de protejare a naturii.
Orice persoana fizică ce:
  • a fost salariată în 2017,
  • a obținut venituri din activități independente (de exemplu din chirii, din activități desfășurate ca persoană fizică autorizată),
poate redirecționa către Fundația Greenpeace CEE România 2% din impozitul pe venit.
 
Persoanele din prima categorie pot direcționa acest procent completând formularul 230, cele din a doua categorie - completând formularul 200.
Formularele trebuie trimise prin poștă cu scrisoare recomandată, către Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, până cel mai târziu în 25 mai 2017. Nu este necesar completarea sumei ce va fi redirecționată, aceasta fiind calculată de către ANAF pe baza datelor deja existente.
Este important de precizat că impozitul pe venit se plătește oricum, contribuabilii care nu redirecționează acești 2% din venit lăsând suma respectivă să meargă înspre stat.
Dacă ceea ce facem zi de zi pentru a proteja natura - această comoară comună - este în asentimentul dumneavoastră, suntem onorați să primim donația și să o folosim cu chibzuință!
Vă mulțumim!

 

Abonează-te la newsletter

Datele solicitate sunt utilizate strict pentru procesarea si verificarea procesului de donație. Pentru mai multe detalii despre cum prelucrăm datele personale vezi Politica de confidențialitate.

 

Subiecte