Voluntariat - anunțuri

Pagină - iunie 17, 2013
Află cum poți deveni voluntar Greenpeace

Organizăm periodic sesiuni de recrutare, pe care le anunțăm pe  site, în newsletterFacebook și Twittter

Deoarece avem o echipă foarte mică și resurse limitate, nu putem oferi stagii de practică sau internshipuri.

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Galați și Alba Iulia.. Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele.

Tipurile de activități diferă de la: traduceri, design, investigații pentru campanii, activități de educare în școli, strângere de semnături în campanii, participare la evenimente, până la pictatul bannerelor și acțiuni. 

Ce trebuie să știi dacă vrei să fii selectat ca voluntar:

-să ai disponibilitatea de aparticipa la activităţi şi întâlniri în timpul săptămânii de lucru;

-să fii dedicat protecției mediului alături de Greenpeace.

-să fii bine informat cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România);

-să poți aloca cel puțin 5 ore pe săptămână activității de voluntariat;

-să ai un puternic  spirit de echipă și să fii comunicativ;

-să nu ai o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente;

În lume sunt peste 3 milioane de voluntari Greenpeace. Fiecare este unic, fiecare este diferit. Pe toți îi unește spiritul Greenpeace.  Dacă dovedești că te caracterizează, te vei  putea alătura celei mai puternice voci pe care planeta noastră o merită. Pentru că există un singur Pământ!

 

Atenție, persoanele afiliate politic (care dețin funcții politice sau sunt membre ale oricărui partid) nu pot deveni voluntari Greenpeace.

 

 

 

Subiecte