Greenpeace a creat un nou grup local de voluntari la Bacău

Comunicat de presă - aprilie 7, 2010
Greenpeace a înființat un nou grup local de voluntari în Bacău. Prima întâlnire informativă a grupului a avut loc Luni 5 aprilie 2010. La întâlnire au participat aproximativ 15 voluntari . Voluntarii din Bacău vor desfășura, pe plan local, activitățile din cadrul campaniilor Greenpeace în România.

Alătură-te echipei Greenpeace! Devino voluntar!

Greenpeace a înființat un nou grup local de voluntari în Bacău. Prima întâlnire informativă a grupului a avut loc luni, 5 aprilie 2010. La întâlnire au participat aproximativ 15 voluntari.

Voluntarii din Bacău vor desfășura, pe plan local, activitățile din cadrul campaniilor Greenpeace în România.

Noul grup este al doilea grup consolidat în această parte a țării. Încă de anul trecut Greenpeace a primit cereri de înființare de grupuri locale și în următoarele  orașe: Suceava, Bistrița și Iași. Astfel,oricine se potrivește profilului Greenpeace se poate alătura ca voluntar în aceste orașe. Mai multe detalii aici.

Greenpeace este o organizaţie independentă de protecţie a mediului ce foloseşte confruntarea creativă şi non-violentă pentru a expune problemele globale ale mediului şi pentru a forţa adoptarea unor soluţii esenţiale pentru un viitor paşnic şi verde.

În România, Greenpeace derulează campanii precum „Schimbări climatice”, „Protecţia pădurilor”, „Eficienţa energetică”, „Energie regenerabilă”, „Energie nucleară (Campania Spune NU energiei nucleare), „Promovarea becurilor economice” , „Organisme modificate genetic”, şi, nu în ultimul rând, „Roşia Montană”.

Tag-uri