Greenpeace recrutează voluntari în Brașov

Comunicat de presă - mai 19, 2011
În zilele de 21 și 22 mai, membrii și voluntari ai organizației Greenpeace România vor fi prezenți în Brașov, în Piața Sfatului, în cadrul unui eveniment de promovare și recrutare de voluntari. Echipa va amplasa un stand de informare iar persoanele interesate vor putea afla mai multe informații despre voluntariat în cadrul Greenpeace, perioada de recrutare fiind 13-31 mai 2011.

Atelierul Eco - Echipa de voluntari Greenpeace a confecționat, împreună cu copiii, obiecte decorative din materiale reciclabile

În zilele de 21 și 22 mai, membrii și voluntari ai organizației Greenpeace România vor fi prezenți în Brașov, în Piața Sfatului, în cadrul unui eveniment de promovare și recrutare de voluntari.

Echipa va amplasa un stand de informare iar persoanele interesate vor putea afla mai multe informații despre voluntariat în cadrul Greenpeace, perioada de recrutare fiind 13-31 mai 2011.

După primirea și analizarea aplicațiilor, va urma o întâlnire introductivă, în perioada 31 mai-4 iunie. Detaliile vor fi furnizate participanților selectați, în timp util. 

Greenpeace a luat naştere pentru că un grup de oameni devotaţi a crezut că poate face o diferenţă. Întotdeauna ne-am bazat  pe sprijinul, devotamentul şi pasiunea voluntarilor în reuşita muncii noastre şi atingerea obiectivelor. 

Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Cluj Napoca, Arad, Timișoara, Bacău, Alba  Iulia și Iași. Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele.