Vårt uppdrag

Våra värvare spelar en viktig roll för att skapa opinion och ekonomiska resurser. Greenpeace är en oberoende miljöorganisation som inte tar emot bidrag från stat eller näringsliv. Därför är stödet från över 3 miljoner privatpersoner världen över avgörande. Vi pratar dagligen med hundratals människor runt om i Sverige och värvningsverksamheten är en stor del av organisationens framgångar och kampanjer. Greenpeace värvare förmedlar kunskap, engagemang och får människor att agera, vilket är en nyckel till förändring.

Din utveckling & karriär

Värvaryrket öppnar många dörrar. Det ser bra ut på ditt CV och kan leda dig vidare inom Greenpeace, andra organisationer eller inom miljörörelsen. Med goda resultat och rätt attityd kan du ta steget till att bli Teamleader. I rollen som Teamleader leder du en mindre grupp av värvare och ansvarar för era gemensamma resultat. De flesta Koordinatorer på Greenpeace har en gång börjat som värvare.

Det här får du ut av att jobba med oss:

– Kunskap om miljö och hållbarhet
– Kommunikation och försäljningskunskap
– Lagarbete och ledarskapsmöjligheter
– Möjligheter till framtida internationella karriär
En bra arbetsmiljö där du kan träffa likasinnade med ett driv för att skydda miljön

Krav:

– 18+ år gammal
– Starka kommunikationskunskaper på engelska eller svenska
– Beslutsam, resultatdriven, hög arbetsmoral
– Njuta av att vara ute i alla väderförhållanden

Praktiska detaljer

Vare sig du vill jobba varje dag eller ett par gånger i veckan och kombinera det med studier eller annat – så passar värvaryrket dig. Jobbet är på deltid upp till 30 timmar i veckan. Du kan välja att jobba 2-5 dagar per vecka. Anställningen börjar med två utbildningsdagar följt av en upplärningsperiod där du får daglig support & coachning av erfarna kollegor.

Tillsammans gör vi skillnad!

GATUVÄRVARE – DAGTID
Måndag – Lördag kl. 11.00-17.00 inklusive 30 minuters betald rast.
Arbeta 2-5 dagar/vecka enligt schemaläggning (6 timmars pass dagtid).
Lön utgörs av en fast timlön på 140 kr/h och möjlighet till bonus. Det finns goda möjligheter till löneutveckling med erfarenhet och mer ansvar.

Kontakta oss:

Diyaree Zangana, Face to Face Koordinator
diyaree[email protected]