…και συνεχίζουμε δυναμικά! Στην επέτειο των 30 μας χρόνων, το γραφείο μας γίνεται ηλιακό: μέσα από τον Υπερίων, κάνουμε την ενεργειακή δημοκρατία πραγματικότητα και καλύπτουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες από ηλιακή ενέργεια.


Μαζί αλλάζουμε το μέλλον

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο χτίζουμε πάνω στις εμπειρίες μας. Μοιραζόμαστε τα μαθήματα που πήραμε, μεταδίδουμε περισσότερη ελπίδα, εμπνέουμε την ειρηνική, δυναμική, συλλογική δράση και συνεχίζουμε ώστε να καταφέρουμε μαζί να δώσουμε στον πλανήτη τις λύσεις που χρειάζεται. Με ακόμα περισσότερη δύναμη, αισιοδοξία και υπευθυνότητα, μαζί με εθελοντές, πολίτες, πρωτοβουλίες, ομάδες και οργανώσεις, αναλαμβάνουμε δράση για έναν πράσινο, δίκαιο και βιώσιμο κόσμο.

Η επέτειός μας δεν είναι απλά μία γιορτή. Είναι ένα κάλεσμα: τώρα, ο πλανήτης μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Διάβασε για τη δουλειά μας από τους δικούς μας ανθρώπους, πάρε έμπνευση και έλα μαζί μας!

Ιστορίες από τους ανθρώπους μας

Ο Γιώργος Βερνίκος τιμά τα 30 χρόνια μας!

Ιούλιος 2021

“Η Greenpeace αγωνίζεται για μια ανοιχτή κοινωνία, για ενδυνάμωση του εθελοντισμού, για μεγαλύτερη συμμετοχή. Είμαστε κίνημα ονείρου, έρωτα και ελπίδας, που αγωνίζεται για έναν καλύτερο κόσμο”

Υπερασπιζόμαστε τις θάλασσες εδώ και 30 χρόνια

Ιούνιος 2021

Σχεδόν από την ίδρυσή μας, τιμούμε τις θάλασσες και τις υπερασπιζόμαστε. Αναδεικνύουμε προβλήματα, αποκαλύπτουμε περιβαλλοντικά εγκλήματα και προωθούμε λύσεις για την προστασία τους.

Δίνουμε το “παρών” με τη δυναμική, μη βίαιη κοινή μας δράση!

Ιούνιος 2021

Στα 30 χρόνια ύπαρξής μας, μέσα από τη σταθερή μας αξία της δυναμικής, μη βίαιης δράσης, δεν μένουμε αμέτοχοι στην αδικία, αλλά είμαστε παρόντες σε σημαντικά προβλήματα.

Η Greenpeace παρουσιάζεται στην ελληνική κοινωνία

Απρίλιος 2021

Ο Στέλιος Ψωμάς, πρώην Διευθυντής του γραφείου μας, θυμάται τη μέρα της πρώτης μας δράση στη γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου, όταν η Greenpeace εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα.

#GreenpeaceGR30 στα social media