Θάρρος

Πολλές φορές γύρω μας βλέπουμε μόνο όρια και “πρέπει” και φαίνεται αδύνατο να τα ξεπεράσουμε. Αρκεί όμως να βρούμε το θάρρος να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να ρισκάρoυμε, για να ανοίξουν μπροστά μας νέοι δρόμοι. Δρόμοι που θα ανοίξουμε μαζί με εσένα και όλους όσους μοιράζονται την ίδια ανάγκη και αναζητούν λύσεις.

Ισότητα

Κάθε πράξη που στηρίζει τη διαφορετικότητα και τη δικαιοσύνη είναι θαρραλέα και επαναστατική, ειδικά σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο φόβος και ο διχασμός. Είμαστε όλοι ίσοι στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον και η διαφορετικότητά μας είναι και η δύναμή μας.

Ελπίδα

Πιστεύουμε ότι η αισιοδοξία της δράσης καταπολεμά τον κυνισμό και το αίσθημα της απελπισίας. Σηκωνόμαστε από τον καναπέ και εκφράζουμε τις σκέψεις και τα όνειρά μας μέσα από δράσεις, μεγάλες ή μικρές, που ξέρουμε ότι μπορούν να προσφέρουν ελπίδα και να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερες δράσεις. Κάθε δράση που κάνουμε έχει στόχο να δώσει αυτό το παράδειγμα.

Υπευθυνότητα

Σε μία εποχή που οδηγούμαστε στην πλήρη απαξίωση των θεσμών και των φορέων, υπερασπιζόμαστε την επιστημονική γνώση και την έρευνα και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Η ηθική και οικονομική ανεξαρτησία, η οργανωμένη δουλειά και η διαφάνεια διαπνέουν όλες μας τις δράσεις.

 

Ποιοι είμαστε

Από το 1991 μέχρι σήμερα, μέσα από τη δουλειά και τη συνεργασία, είμαστε στην πρώτη γραμμή με δυναμικές και αποφασιστικές δράσεις για την ενέργεια, τις θάλασσες και τη διατροφή μας για έναν δίκαιο και ειρηνικό πλανήτη.

Δες περισσότερα

Οι υποστηρικτές μας

Η δράση μας χρηματοδοτείται από ανθρώπους σαν και σένα. Αυτό μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να έρθουμε σε αντιπαράθεση με εταιρείες και κυβερνήσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό στις πράξεις και τον λόγο μας.

Δες περισσότερα

Οι εθελοντές μας

Οι εθελοντές μας είναι αυτοί που δίνουν εικόνα, καρδιά και πρόσωπο στις εκστρατείες μας. Αναλαμβάνουν δράση για τις εκστρατείες μας και με τη συμβολή τους κάνουν πιο δυναμικές και δημιουργικές τις δραστηριότητές μας.

Δες περισσότερα

 

Τι μπορείς να κάνεις

Δες τι μπορείς να κάνεις για έναν κόσμο πιο δίκαιο και ειρηνικό. Ό,τι και να κάνεις, μικρό ή μεγάλο, δημιουργείς ένα καλύτερο αύριο και εμπνέεις και άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.