Schimbarea începe cu tine

Dacă îți dorești o lume justă, echitabilă și verde, ne alăturăm și noi cauzei tale. Dacă ai idei despre ce trebuie să facem pentru a ajunge acolo, vrem să învățăm de la tine. Hai să împărtășim viziunea, să planificăm împreună și să acționăm împreună!

Acționează

Schimbă lumea

Imaginează-ți o lume în care pădurile prosperă și sunt pline de viață. O lume în care apele și energia sunt la fel de curate precum un izvor de la munte. O lume în care fiecare om trăiește în sigruanță, cu demnitate și este fericit. Nimeni nu poate construi o asemenea lume singur, dar o putem face împreună.

Descoperă campaniile noastre

Împrietenește-te cu Greenpeace

Greenpeace este o organizaţie internaţională independentă, prezentă în peste 55 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Misiune

Misiune

Misiunea noastră e să protejăm biodiversitatea în toate formele ei, să prevenim poluarea si abuzul asupra apelor, pământului, aerului, să luptăm pentru eliminarea tuturor amenințărilor nucleare, să promovăm pacea, dezarmarea globală și non violența.

Istoria Greenpeace

Istoria Greenpeace

În 1971, fondatorii organizației au navigat spre o insulă în Oceanul Arctic. Misiunea lor? Să oprească detonarea unei bombe nucleare. A fost o călătorie care a inspirat o mișcare și care a făcut istorie.

Organizația

Organizația

Pentru a-şi păstra independenţa, Greenpeace nu acceptă donaţii de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuţii de la persoane fizice. Conectăm comunități și răspundem în fața oamenilor pe care-i servim.

Prezență internațională

Prezență internațională

Prin cele 27 de birouri naționale și regionale, lucrăm direct alături de comunitățile locale pentru a proteja mediul pe care acestea îl numesc ”acasă”.