Start din egen kampagne!

Græsrod er et værktøj til dig, der vil starte og føre kampagne om, mod eller for noget. Græsrod er en online kampagneplatform, hvor du gratis har adgang til alle de nødvendige funktioner - fra start til slut.

græsrod.org

Kan vi hjælpe med noget?

Har du spørgsmål til din støtte eller andet du gerne vil snakke med os om? Så ring til os på telefon 33 93 53 44 alle hverdage mellem 9-16, fredag dog kun mellem 9-15. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Seneste nyt

Nyhed

Prisen for at være nabo til en svinefabrik

af Kristian Sloth

Stanken er tit kvælende, og når naboerne går udenfor, er luften ofte så fuld af ammoniak og andre sundhedsskadelige stoffer, at de får hovedpine, diarré, kvalme, opsvulmede øjne og åndedrætsbesvær.…

Nyhed

27 års indsats for Amazonas

af Kristine Clement

Kvæg- og sojaproducenters rydning af regnskoven. Hvidvask af ulovligt fældet tømmer fra naturreservater og oprindelige folks land. De ødelæggende konsekvenser af mega-dæmninger. Manglende beskyttelse og håndhævelse af oprindelige folks rettigheder.…

 

Greenpeace historie

I 1971 sejlede en lille gruppe aktivister mod Amchitka ud for Alaskas kyst for at protestere imod USAs atomprøvesprængninger i Canada. Denne rejse markerede starten på vores historie.

Læs mere

Greenpeace værdier

Greenpeace er mennesker, der går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, der leder til en verden i fred og balance.

Læs mere

Greenpeace aktioner

Vi fremdriver løsninger gennem brug af civil ulydighed. Greenpeace-aktioner er altid fredelige, vi passer på ting, vi er åbne og vi tager altid ansvar for vores handlinger.

Læs mere

Greenpeace skibe

Greenpeaces skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.

Læs mere