Kan vi hjælpe med noget?

Har du spørgsmål til din støtte eller andet du gerne vil snakke med os om? Så ring til os på telefon 33 93 53 44 alle hverdage mellem 9-16, fredag dog kun mellem 9-15. (Juli alle hverdage 10-14) Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os

Vil du være med?

Meld dig som frivillig i Greenpeace og vær med til at gøre en forskel! Som frivillig bliver du en del af et internationalt fælleskab, der værner om at beskytte miljøet i både globale og lokale kampagner.

Bliv frivillig

 

Greenpeace historie

I 1971 sejlede en lille gruppe aktivister mod Amchitka ud for Alaskas kyst for at protestere imod USAs atomprøvesprængninger i Canada. Denne rejse markerede starten på vores historie.

Læs mere

Greenpeace værdier

Greenpeace er mennesker, der går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, der leder til en verden i fred og balance.

Læs mere

Greenpeace aktioner

Vi fremdriver løsninger gennem brug af civil ulydighed. Greenpeace-aktioner er altid fredelige, vi passer på ting, vi er åbne og vi tager altid ansvar for vores handlinger.

Læs mere

Greenpeace skibe

Greenpeaces skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.

Læs mere