Seneste nyt

Nyhed

Køb 0 og spar 100%

af Greenpeace Danmark

Frivillig, Sofie Engell: “Fredag. Ugens bedste dag! Dagen hvor folk smiler lidt mere end de plejer, hvor jobbet synes lidt lettere og hvor jeg generelt er i lidt mere strålende…

Protest at the World Food Summit in Denmark. © Jonas Ahm
Nyhed

Gintberg på Kanten med Greenpeace

af Greenpeace Danmark

Komikeren Jan Gintberg har i sit portrætprogram “Gintberg på kanten” taget den satiriske temperatur på os, der udgør den danske hverdag i verdens største miljøorganisation. Under forberedelserne til programmet, som…

Ønsker du færre svin i Danmark?

Skal ATP sætte dine penge i klimaødelæggelse?

Danmarks enorme svineindustri producerer over 31 millioner svin om året og er det land i verden, der har den højeste produktion af kød per indbygger – til stor belastning for natur, borgere og klimaet.

Målet med at spare op til sin pension er at sikre en tryg alderdom og fremtid. Hvis dine penge blev flyttet over i den grønne omstilling, ville du hver eneste måned være med til at bekæmpe klimaforandringer i stedet for at finansiere dem.

Om Greenpeace

Vores historie

I 1971 sejlede en lille gruppe aktivister mod Amchitka ud for Alaskas kyst for at protestere imod USA's atomprøvesprængninger i Canada. Denne rejse markerede starten på vores historie.

Vores værdier

Greenpeace er mennesker, der går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, der leder til en verden i fred og balance.

Vores aktioner

Vi fremdriver løsninger gennem brug af civil ulydighed. Greenpeace-aktioner er altid fredelige, vi passer på ting, vi er åbne og vi tager altid ansvar for vores handlinger.

Vores skibe

Greenpeaces skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.