Start din egen kampagne!

Kan vi hjælpe med noget?

Græsrod er et værktøj til dig, der vil starte og føre kampagne om, mod eller for noget. Græsrod er en online kampagneplatform, hvor du gratis har adgang til alle de nødvendige funktioner - fra start til slut.

Har du spørgsmål til din støtte eller andet du gerne vil snakke med os om? Så ring til os på telefon 33 93 53 44 alle hverdage mellem 9-16, fredag dog kun mellem 9-15. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Seneste nyt

Nyhed

Mindre kød og mere klimaansvar

af Kristian Sloth og Tarjei Haaland

Aarhus skiller sig ud på landkortet som en grøn kommune, der har som mål at blive CO2-neutral i 2030. Og Aarhus har på få år skruet gevaldigt op for brugen…

 

Om Greenpeace

Vores historie

I 1971 sejlede en lille gruppe aktivister mod Amchitka ud for Alaskas kyst for at protestere imod USA's atomprøvesprængninger i Canada. Denne rejse markerede starten på vores historie.

Vores værdier

Greenpeace er mennesker, der går fra ord til handling for at konfrontere og stoppe global miljødestruktion og fremdrive løsninger, der leder til en verden i fred og balance.

Vores aktioner

Vi fremdriver løsninger gennem brug af civil ulydighed. Greenpeace-aktioner er altid fredelige, vi passer på ting, vi er åbne og vi tager altid ansvar for vores handlinger.

Vores skibe

Greenpeaces skibe er forrest i den aktive kamp for at beskytte planeten. Ofte i fjerne egne for at bære vidnesbyrd eller tage aktion imod miljødestruktion.

RESIST Climate March in Copenhagen. © Will Rose