Rád van szükség

Eljött a Te időd. Igazságos és zöld jövőt szeretnél? Küzdjünk érte együtt! Van ötleted, hogy tudnánk megvalósítani a közös céljainkat? Mondd el nekünk, hadd tanuljunk tőled! Álmodjuk meg és építsük fel együtt békés és fenntartható jövőnket. Cselekedjünk együtt, mert sokan, egymással összefogva erősek vagyunk és meg tudjuk változtatni a világot!

Most teszek érte

Együtt megvédjük a Földet

Képzelj el egy olyan jövőt, ahol egészséges környezetben élhetünk, békében egymással! Ahol a szennyező energia már a múlté, a klímaváltozást megállítottuk. Ahol tiszta vizek, talaj és levegő vesznek körül minket. Ahol nem a fogyasztás a cél, hanem közösségeink boldogulása. Ezt egyedül senki sem tudja elérni. De összefogással igen. Tudj meg többet!

Felfedezem

Legfrissebb híreink

Blog

Milyen környezetvédelmi lépéseket tartanak a legfontosabbnak az európai szavazópolgárok?

szerző: Greenpeace Magyarország

Az egészséges és fenntartható élelmiszertermelést az egyik legfontosabb ügynek tartják az európai szavazópolgárok. Az Ipsos MORI Társadalomkutató Intézet környezetvédelmi témákra fókuszáló közvélemény-kutatása során 2000 szavazásra jogosult európai lakost kérdeztek meg…

Flooded Roads after Pabuk Cyclone in Thailand. © Chanklang  Kanthong / Greenpeace
Blog

A bolygónk nem tud szavazni. Te tudsz.

szerző: Hunyadi Réka

Itt az idő, hogy felismerjük: a klímaváltozás elleni és az élő környezet megóvásáért folytatott küzdelem közös ügyünk. Politikai ügy, hiszen politikai akarat kell a rendszerszintű változásokhoz. De nem szabad, hogy…

Ismerj meg minket

A Greenpeace világszerte egy zöld és békés jövőért dolgozik. Tudj meg többet szervezetünkről az alábbi linkeken.

Rólunk

A Greenpeace-t olyanok hozták létre, mint Te. Azért, hogy együtt emelhessük fel a hangunkat sérülékeny Földünk védelmében itthon és a nagyvilágban.

Tudj meg többet rólunk

Történetünk és sikereink

Alapítóink 1971-ben a sarkvidékre hajóztak. Küldetésük? Megállítani egy atomrobbantást. Utazásuk mozgalmat indított, és beírta magát a történelembe.

Fedezd fel a történetünket

Támogass minket

Működésünk kizárólag olyan magánszemélyek adományainak köszönhető, mint Te! Támogass minket, hogy tovább dolgozhassunk a Föld védelméért.

Támogasd a munkánkat

Kövesd a munkánkat

Szeretnél mindig képben lenni? Értesülj elsőként a legfontosabb hírekről, eseményekről és sikereinkről. Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Csatlakozz a mozgalomhoz