Όροι χρήσης

Στην Greenpeace παλεύουμε για έναν πράσινο και ειρηνικό πλανήτη και ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στον αγώνα αυτόν είναι η απλή, ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία.

Πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν μία ευκαιρία να εκφράσουν την άποψή τους, ελπίζοντας ότι μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος. Προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε μία συμβιβαστική λύση που επιτρέπει σε όλους μας να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Για αυτό, θεωρούμε ότι τα σχόλια κάτω από τα νέα και τις ενημερώσεις μας αποτελούν έναν σημαντικό και ασφαλή χώρο όπου όλοι μας, ακόμα και εκείνοι που δεν συμμερίζονται το όραμά μας, μπορούμε να συζητάμε και να ανταλλάζουμε ιδέες.

Η συζήτηση και η ανταλλαγή ιδεών είναι πάντα ευπρόσδεκτη στην ιστοσελίδα μας, καθώς πιστεύουμε ότι από αυτόν τον χώρο προέρχονται οι καλύτερες ιδέες. Χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε άτομα να υπερασπίζονται με πάθος αυτό που πιστεύουν και να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν νέες ιδέες ή νέους τρόπους αντιμετώπισης ενός προβλήματος. Ωστόσο, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτές οι συζητήσεις πρέπει να διέπονται από ειλικρίνεια και σεβασμό για να μπορούν να είναι παραγωγικές.

Για αυτό, ζητάμε από όλους που θέλουν να συμβάλουν στις συζητήσεις στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων όσων σχολιάζουν εκ μέρους της Greenpeace, να ακολουθούν τους παρακάτω απλούς κανόνες:

Στην Greenpeace πιστεύουμε ακράδαντα στον ελεύθερο λόγο και την ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπερασπιστούμε τις αρχές αυτές. Εάν λοιπόν δούμε ότι δεν τις σέβεσαι ή ότι δίνεις ψευδή εικόνα του εαυτού σου, θα λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε το πνεύμα της κοινότητάς μας. Μπορεί δηλαδή να διαγράψουμε σχόλια (δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουμε το περιεχόμενό τους), να σταματήσουμε μία συζήτηση ή ακόμα και να μπλοκάρουμε έναν χρήστη. Μπορεί επίσης να απενεργοποιήσουμε τα σχόλια για συγκεκριμένες ή όλες τις δημοσιεύσεις, εάν θεωρήσουμε ότι έχει εξαπολυθεί συντονισμένη επίθεση κατά της σελίδας μας.

Τέλος, ενθαρρύνουμε οποιοδήποτε μέλος της κοινότητάς μας που πιστεύει ότι κάποιος έχει φερθεί με τρόπο που συνάδει με τα παραπάνω να το αναφέρει στο email επικοινωνίας.