Bli med i bevegelsen!

Klima- og miljøproblemer er skapt av oss mennesker. Det betyr også at det er vi mennesker som må løse disse disse probleme, sammen. Du kan bli en del av denne løsningen.

Vær med

Kan vi hjelpe med noe?

Har du spørsmål om din støtte eller noe annet du vil snakke med oss om? Ring oss på +47 22 20 51 01 hverdager mellom 9-15. Vi er klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss

Nyheter

Nyheter

Greia med regnskogen nå

by Greenpeace Norway

Torsdag denne uka sa klima- og miljøminister Ola Elvestuen at Norge kutter regnskogstøtten til Brasil og Amazonas. Han mener ifølge Dagens Næringsliv at Brasil har brutt avtalene som skal hindre…

Nyheter

Arendalsuka 2019

by Greenpeace Norway

Arendalsuka nærmer seg med stormskritt! Vi gleder oss, og har planene klare for å fortelle politikerne sannheten om klimakrisen. Også i år har vi båtplass på havna, tydelig merket med…

Greenpeace Verdier

Greenpeace Verdier

Greenpeace er mennesker verden over som kommer sammen og går fra ord til handling for å stanse global miljøødeleggelser og for å drive frem de løsningene verden trenger.

Greenpeace Historie

Greenpeace Historie

I 1971 seilte en gruppe aktivister mot øya Amchitka utenfor Alaska. Målet deres var å stoppe en atombombeprøvesprengning. Det var en reise som skapte en bevegelse, som siden den gang har skapt historie.

Greenpeace Aksjoner

Greenpeace Aksjoner

Greenpeace bruker ikke-vold og kreative konfrontasjoner for å avsløre globale miljøproblemer og tvinge fram de nødvendige løsningene for en grønn og fredelig framtid.

Vår Organisasjon

Vår Organisasjon

Vi er en uavhengig organisasjon, og tar av prinsipp ikke imot støtte fra selskaper og stater. Vi knytter sammen krefter i kampen for miljøet, og sørger for at vi sammen vinner.