Bli med i bevegelsen!

Klima- og miljøproblemer er skapt av oss mennesker. Det betyr også at det er vi mennesker som må løse disse disse probleme, sammen. Du kan bli en del av denne løsningen.

Vær med

Kan vi hjelpe med noe?

Har du spørsmål om din støtte eller noe annet du vil snakke med oss om? Ring oss på +47 22 20 51 01 hverdager mellom 9-15. Vi er klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss

Nyheter

Nyheter

Javier Bardem: Havet vårt trenger oss

by Greenpeace Norway

(from left to right) A panel of, Farah Yasmin Obaidullah (Ocean advocate and founder Women4Oceans), Sofia Tsenikli (Senior political strategist, Greenpeace International), Javier Bardem (Actor and environmental activist), Sandra Schöttner…

Nyheter

Vi må slutte å snakke om bompenger

by Greenpeace Norway

Det er både trist, håpløst og pinlig at valgkampen har blitt til en eneste stor bompengedebatt. Inngangen til valgkampen kommer kanskje først og fremst fordi Folkeaksjonen nei til mer bompenger…

Nyheter

Arendalsuka 2019

by Greenpeace Norway

Arendalsuka nærmer seg med stormskritt! Vi gleder oss, og har planene klare for å fortelle politikerne sannheten om klimakrisen. Også i år har vi båtplass på havna, tydelig merket med…

Greenpeace Verdier

Greenpeace Verdier

Greenpeace er mennesker verden over som kommer sammen og går fra ord til handling for å stanse global miljøødeleggelser og for å drive frem de løsningene verden trenger.

Greenpeace Historie

Greenpeace Historie

I 1971 seilte en gruppe aktivister mot øya Amchitka utenfor Alaska. Målet deres var å stoppe en atombombeprøvesprengning. Det var en reise som skapte en bevegelse, som siden den gang har skapt historie.

Greenpeace Aksjoner

Greenpeace Aksjoner

Greenpeace bruker ikke-vold og kreative konfrontasjoner for å avsløre globale miljøproblemer og tvinge fram de nødvendige løsningene for en grønn og fredelig framtid.

Vår Organisasjon

Vår Organisasjon

Vi er en uavhengig organisasjon, og tar av prinsipp ikke imot støtte fra selskaper og stater. Vi knytter sammen krefter i kampen for miljøet, og sørger for at vi sammen vinner.