Εξερεύνησε

Τα μεγαλύτερα προβλήματα δεν έχουν μόνο περιβαλλοντική πλευρά. Καθένα από αυτά αφορά και τον σεβασμό στα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας, αφού επηρεάζουν την τροφή μας, τον αέρα που αναπνέουμε, τον τόπο που ζούμε και την ίδια μας την ύπαρξη. Εξερεύνησε τα θέματα που μας απασχολούν.

KLIMA BACKROUND

ΚΛΙΜΑ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Έχουμε ελάχιστο χρόνο για να ανατρέψουμε μία ανεξέλεγκτη κλιματική κρίση. Ήδη οι πρώτες επιπτώσεις από την αλλαγή του κλίματος είναι αισθητές σε όλους.

Μάθε περισσότερα
IMG_1113_med (1)
#ΕνεργειακήΔημοκρατία

100% καθαρή ενέργεια μέχρι τα μέσα του αιώνα: απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και δίκαιη ενεργειακή μετάβαση που διασφαλίζει ότι δεν θα μείνει κανείς πίσω.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ

ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Η θάλασσα μας δίνει ζωή και οξυγόνο. Όμως, οι απειλές για αυτήν είναι περισσότερες από ποτέ. Οι ωκεανοί μας χρειάζονται προστασία πιο πολύ από ποτέ.

Μάθε περισσότερα
Sea Life in Sardinia
#ΘαλάσσιαΚαταφύγια

Αγωνιζόμαστε για την προστασία της θάλασσας από την ίδρυσή μας και πιέζουμε για τη δημιουργία προστατευόμενων περιοχών ώστε να κρατήσουμε τις θάλασσες γεμάτες ζωή.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
Seasonal and Regional VegetablesSaisonales und regionals Gemuese

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλοι έχουμε δικαίωμα σε ασφαλή και ποιοτική τροφή. Μαζί προστατεύουμε τον πλανήτη και την υγεία μας, και βάζουμε πάνω από όλα το καλό όλων.

Μάθε περισσότερα
Ecological Fruit Farms in Valence
#ΒιώσιμηΓεωργία

Το μοντέλο της βιομηχανικής γεωργίας χρειάζεται ριζική αναδιαμόρφωση. Δουλεύουμε για ένα βιώσιμο, δίκαιο και ανθεκτικό αγροδιατροφικό σύστημα, που σέβεται τη φύση και τους ανθρώπους.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
PLASTICS1 (1)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Η πλαστική ρύπανση βρίσκεται παντού: από τον οργανισμό μας μέσω της τροφικής αλυσίδας, μέχρι τις πιο απόμακρες παραλίες και ακατοίκητα νησιά.

Μάθε περισσότερα
MEXICONEW
#ΖωήΧωρίςΠλαστικό

Ο πλανήτης μας δεν είναι μίας χρήσης! Δουλεύουμε για τη μείωση της παραγωγής και της κατανάλωσης πλαστικού μίας χρήσης, αλλάζοντας συνήθειες και εμείς οι ίδιοι.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ