Είσαι δημοσιογράφος;

Αν χρειάζεσαι πληροφορίες για κάποια εκστρατεία μας ή να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο μας για να κανονίσεις συνέντευξη στο μέσο που εργάζεσαι, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 3806 374 & 5 ή στο [email protected] .

Ακολούθησε στο twitter

Για να λαμβάνεις τα δελτία τύπου μας

Αν θες να γραφτείς στη λίστα δημοσιογράφων και μέσων που αποστέλλουμε τις ανακοινώσεις μας, πάτα το κουμπί παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου στη φόρμα που θα δεις.

Εγγράψου στη λίστα

Πρόσφατα δελτία τύπου

Νέα

Το ΣτΕ ακυρώνει περιβαλλοντικές άδειες λιγνιτικών σταθμών

από Greenpeace Ελλάδα

Tο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με νέα απόφασή του, έκρινε παράνομους τους περιβαλλοντικούς όρους δύο ακόμη λιγνιτικών μονάδων Μελίτη Ι και ΙΙ της ΔΕΗ στη Φλώρινα.

"Fridays for Future" Demonstration near Open-Pit Coal Mine Garzweiler II. © Chris Grodotzki / Greenpeace
Blogs

Μία χρονιά αλλιώτικη από τις άλλες

από Νίκος Χαραλαμπίδης

Το 2020 δεν είναι μία συνηθισμένη χρονιά: είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Μαζί όμως πετύχαμε πολλά και προχωράμε για περισσότερα!

Νέα

Κοινά σχόλια Greenpeace και WWF Eλλάς για το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα

από Greenpeace Ελλάδα

Η αύξηση της φιλοδοξίας των στόχων είναι αναγκαία για να μην οδηγηθούμε στην κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού όπου αυτοί που πλήττονται περισσότερο θα είναι οι οικονομικά ευάλωτοι.

Blogs

Πώς οι εθελοντές μας άλλαξαν συνήθειες και μείωσαν το πλαστικό μέσα από το “Στο Ποτήρι Μου”

από Greenpeace Ελλάδα

Περισσότερες από 450 καφετέριες συμμετέχουν στο πρότζεκτ και δίνουν έκπτωση αν πάρεις ρόφημα στο δικό σου επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι. Και τελικά, το πρότζεκτ είναι μία καλή αρχή για να αλλάξουμε συνήθειες!

Blogs

“Δεν πνιγόμαστε. Παλεύουμε”: μέσα από το COP25, στη Μαδρίτη

από Χρήστος Βρεττός

Tα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας είναι στραμμένα στην Μαδρίτη, όπου οι αποφάσεις που θα παρθούν θα καθορίσουν σε σημαντικό βαθμό τον υπόλοιπο αιώνα, αν όχι το μέλλον της ανθρωπότητας.

Light Painting Activity in Manila. © Grace Duran-Cabus / Greenpeace
Blogs

Mία ουσιαστική νίκη για το κλίμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

από Κωστής Γριμάνης

Νίκη-ορόσημο για την κλιματική δικαιοσύνη: οι μεγάλες εταιρείες ορυκτών καυσίμων μπορούν να βρεθούν νομικά και ηθικά υπεύθυνες για βλάβες που συνδέονται με την επιδείνωση της κλιματικής κρίσης.

Wildfires in Palangkaraya. © Jurnasyanto Sukarno / Greenpeace
Νέα

Μεγάλες εταιρείες συνδέονται με μαζικές εκπομπές CO2 από τις πυρκαγιές στην Ινδονησία

από Greenpeace Ελλάδα

Οι παραγωγοί των Kit-Kat, Oreo, Head & Shoulders, Dove και άλλων συνδέονται με τις τεράστιες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου που απορρέουν από τις πυρκαγιές των τροπικών δασών της Ινδονησίας.