Είσαι δημοσιογράφος;

Για να λαμβάνεις τα δελτία τύπου μας

Αν χρειάζεσαι πληροφορίες για κάποια εκστρατεία μας ή να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο μας για να κανονίσεις συνέντευξη στο μέσο που εργάζεσαι, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 3806 374 & 5 ή στο gpgreece@greenpeace.org.

Αν θες να γραφτείς στη λίστα δημοσιογράφων και μέσων που αποστέλλουμε τις ανακοινώσεις μας, πάτα το κουμπί παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου στη φόρμα που θα δεις.

Πρόσφατα δελτία τύπου

Οικονομικός απολογισμός 2016

από Greenpeace Ελλάδα

Aναδεικνύουμε με ειρηνικές και μη βίαιες δράσεις τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα, προωθώντας αποτελεσματικές λύσεις που στηρίζουν την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

Οικονομικός απολογισμός 2015

από Greenpeace Ελλάδα

Η δική σου εμπιστοσύνη και υποστήριξη, καθώς και η αποτελεσματική οικονομική διαχείριση, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες για έναν πράσινο και ειρηνικό κόσμο.

Οικονομικός απολογισμός 2014

από Greenpeace Ελλάδα

Πήραμε τη στρατηγική απόφαση να μην περιορίσουμε τις δραστηριότητες μας, αλλά να τις εντείνουμε δεδομένου ότι τα περιβαλλοντικά προβλήματα δεν υποχωρούν με την οικονομική κρίση.

Οικονομικός απολογισμός 2013

από Greenpeace Ελλάδα

Στην Ελλάδα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, που η επιβίωση έχει τον πρώτο λόγο, επικεντρωθήκαμε σε δράσεις που σκοπό έχουν να αναδείξουν ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί πολυτέλεια.

Οικονομικός απολογισμός 2012

από Greenpeace Ελλάδα

Ο οικονομικός απολογισμός του 2012 καταδεικνύει ότι η βαθιά κρίση της ελληνικής οικονομίας με επακόλουθο την οικονομική στενότητα των περισσοτέρων ελληνικών νοικοκυριών δεν θα άφηνε ανεπηρέαστα τα έσοδα της οργάνωσης.

Οικονομικός απολογισμός 2011

από Greenpeace Ελλάδα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας που με τις δωρεές τους διατηρούν την ελευθερία της δράσης μας για να συνεχίσουμε να προχωράμε σε δράσεις και να διεκδικούμε υλοποιήσιμες λύσεις.

Οικονομικός απολογισμός 2010

από Greenpeace Ελλάδα

Ο οικονομικός απολογισμός του 2010 καταδεικνύει ότι οι υποστηρικτές μας παραμένουν δυναμικά στο πλευρό μας παρά την οικονομική στενότητα των περισσοτέρων ελληνικών νοικοκυριών.

Οικονομικός απολογισμός 2009

από Greenpeace Ελλάδα

Ο οικονομικός απολογισμός του 2009 καταδεικνύει την άνοδο του ελληνικού γραφείου της Greenpeace. Η οικογένεια των υποστηρικτών μας έχει ξεπεράσει πλέον τα 20.400 μέλη.