Είσαι δημοσιογράφος;

Για να λαμβάνεις τα δελτία τύπου μας

Αν χρειάζεσαι πληροφορίες για κάποια εκστρατεία μας ή να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο μας για να κανονίσεις συνέντευξη στο μέσο που εργάζεσαι, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 3806 374 & 5 ή στο gpgreece@greenpeace.org .

Αν θες να γραφτείς στη λίστα δημοσιογράφων και μέσων που αποστέλλουμε τις ανακοινώσεις μας, πάτα το κουμπί παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου στη φόρμα που θα δεις.

Πρόσφατα δελτία τύπου

Νέα

Το κίνημα ενάντια στις εξορύξεις υδρογοναθράκων μεγαλώνει

από Greenpeace Ελλάδα

Η παρουσία του Rainbow Warrior στη χώρα μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα: το ελληνικό κίνημα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων ενδυναμώνεται αποτελώντας μέρος του παγκόσμιου κλιματικού κινήματος.

Νέα

To Rainbow Warrior στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη από την Ελλάδα

από Greenpeace Ελλάδα

Με σειρά δράσεων με τη συμμετοχή πολιτών και καλλιτεχνών, ζητάμε από τους ηγέτες της Ευρώπης και τον Έλληνα πρωθυπουργό μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ως το 2050.

Νέα

To Rainbow Warrior στον Πειραιά για το κλίμα

από Greenpeace Ελλάδα

Το πλοίο της οργάνωσης έδεσε στην Μαρίνα Ζέας, στην πρώτη στάση της περιοδείας του στη χώρα για την ανάληψη επείγουσας κλιματικής δράσης, ως συνέχεια των δράσεων το τελευταίο διάστημα.

Ferrybridge Power Station in the UK. © Steve Morgan / Greenpeace
Νέα

Κοινή ανακοίνωση οργανώσεων προς τον Πρωθυπουργό για τον κλιματικό στόχο της Ευρώπης

από Greenpeace Ελλάδα

Κοινή επιστολή οργανώσεων προς τον Πρωθυπουργό να ψηφίσει υπέρ της μετάβασης της Ευρώπης σε οικονομία μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα με κοινωνικά δίκαιο τρόπο ως το 2050 στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, 21-22 Ιουνίου.

Νέα

Κοινή δράση πυροσβεστικής υπηρεσίας και Greenpeace

από Greenpeace Ελλάδα

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου έχει συμβολική και ουσιαστική σημασία: η παραγωγή καθαρής ενέργειας από τον ήλιο θα αντικαθιστά την κατανάλωση ενέργειας από ορυκτά καύσιμα.

Νέα

Προεκλογική επιδότηση λιγνίτη και υδρογονανθράκων

από Greenpeace Ελλάδα

Στη βροχή προεκλογικών τροπολογιών της τελευταίας στιγμής που κατατέθηκαν αυτές τις μέρες στη Βουλή περιλαμβάνονται και χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ των κλιματικά εγκληματικών ορυκτών καυσίμων.

Act for the Climate March in Athens. © Constantinos Stathias / Greenpeace
Νέα

Κοινή ανακοίνωση οργανώσεων για το επείγον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής

από Greenpeace Ελλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 24 οργανώσεις της Συμμαχίας για το Κλίμα καλούν τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας σε άμεση δράση για το επείγον ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.