Είσαι δημοσιογράφος;

Για να λαμβάνεις τα δελτία τύπου μας

Αν χρειάζεσαι πληροφορίες για κάποια εκστρατεία μας ή να μιλήσεις με κάποιον εκπρόσωπο μας για να κανονίσεις συνέντευξη στο μέσο που εργάζεσαι, επικοινώνησε μαζί μας στο 210 3806 374 & 5 ή στο gpgreece@greenpeace.org.

Αν θες να γραφτείς στη λίστα δημοσιογράφων και μέσων που αποστέλλουμε τις ανακοινώσεις μας, πάτα το κουμπί παρακάτω και συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου στη φόρμα που θα δεις.

Πρόσφατα δελτία τύπου

ΕΚΘΕΣΗ

Οικονομικός απολογισμός 2015

από Greenpeace Ελλάδα

Η δική σου εμπιστοσύνη και υποστήριξη, καθώς και η αποτελεσματική οικονομική διαχείριση, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες για έναν πράσινο και ειρηνικό κόσμο.

ΕΚΘΕΣΗ

Οικονομικός απολογισμός 2013

από Greenpeace Ελλάδα

Στην Ελλάδα της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, που η επιβίωση έχει τον πρώτο λόγο, επικεντρωθήκαμε σε δράσεις που σκοπό έχουν να αναδείξουν ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί πολυτέλεια.

ΕΚΘΕΣΗ

Οικονομικός απολογισμός 2012

από Greenpeace Ελλάδα

Ο οικονομικός απολογισμός του 2012 καταδεικνύει ότι η βαθιά κρίση της ελληνικής οικονομίας με επακόλουθο την οικονομική στενότητα των περισσοτέρων ελληνικών νοικοκυριών δεν θα άφηνε ανεπηρέαστα τα έσοδα της οργάνωσης.