People Power

Det är här du kommer in i berättelsen. Om du vill ha en grön och fredlig värld, kommer vi att gå vid din sida. Om du har idéer på hur vi tar oss dit, vill vi lära av dig. Låt oss drömma, planera och agera tillsammans.

ENGAGERA DIG

Kan vi hjälpa dig med något?

Har du frågor om hur du kan stödja oss, eller har du annat du vill prata med oss om? Du kan ringa oss på telefonnummer 08-702 70 70, vardagar mellan 9-12 och 13-17, så hjälper vi dig direkt med ditt ärende.

RING TILL OSS

Senaste nytt

Arctic Sunrise in the Amazon off Manaus. © Markus Mauthe / Greenpeace
Jobb

Greenpeace söker en kontorsvärd till Stockholm

av Greenpeace Sverige

  Vill du arbeta i en internationell miljö och samtidigt bidra till en bättre planet dagligen? Vi söker en initiativtagande och serviceinriktad kontorsvärd och receptionist till vårt kontor i Stockholm.…

Protect the Oceans Expedition - Arctic Leg. © Christian Åslund / Greenpeace
Bakgrund

Första stoppet: Arktis

av Greenpeace Sverige

Första stoppet i vår expedition från pol till pol är i Arktis. Få platser påverkas lika mycket av klimatförändringarna som Nordpolen och det har allvarliga konsekvenser för livet i och…

Om oss

Vår historia

1971 bestämde sig en grupp fredsaktivister för att protestera mot USA:s kärnvapentester. Det var starten för Greenpeace, som idag är världens största oberoende miljöorganisation.

Våra värderingar

Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar vår miljö.

Våra aktioner

Vi driver lösningar genom användning av civil olydnad. Greenpeace-aktioner är fredliga, vi är öppna med våra intentioner och tar ansvar för våra handlingar.

Våra fartyg

Greenpeace fartyg står i framkant i kampen för att skydda vår planet. Ofta i avlägsna platser, där brott mot naturen annars kan fortsätta utan vår kännedom.