People Power

Det är här du kommer in i berättelsen. Om du vill ha en grön och fredlig värld, kommer vi att gå vid din sida. Om du har idéer på hur vi tar oss dit, vill vi lära av dig. Låt oss drömma, planera och agera tillsammans.

ENGAGERA DIG

Kan vi hjälpa dig med något?

Har du frågor om hur du kan stödja oss, eller har du annat du vill prata med oss om? Du kan ringa oss på telefonnummer 08-702 70 70, vardagar mellan 9-12 och 13-17, så hjälper vi dig direkt med ditt ärende.

RING TILL OSS

Senaste nytt

Jobb

Digital Analyst for Greenpeace Nordic

av Greenpeace Sverige

Greenpeace is the most well known environmental brand in Nordic and these days more and more people want to engage with us to save the planet. Greenpeace would not exist…

Om oss

Vår historia

1971 bestämde sig en grupp fredsaktivister för att protestera mot USA:s kärnvapentester. Det var starten för Greenpeace, som idag är världens största oberoende miljöorganisation.

Våra värderingar

Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar vår miljö.

Våra aktioner

Vi driver lösningar genom användning av civil olydnad. Greenpeace-aktioner är fredliga, vi är öppna med våra intentioner och tar ansvar för våra handlingar.

Våra fartyg

Greenpeace fartyg står i framkant i kampen för att skydda vår planet. Ofta i avlägsna platser, där brott mot naturen annars kan fortsätta utan vår kännedom.