People Power

Förändra världen

Det är här du kommer in i berättelsen. Om du vill ha en grön och fredlig värld, kommer vi att gå vid din sida. Om du har idéer på hur vi tar oss dit, vill vi lära av dig. Låt oss drömma, planera och agera tillsammans.

Föreställ dig en värld där skogar blommar och haven är fulla av liv. Där energin är fossilfri. Där alla lever i säkerhet, med värdighet och glädje. Vi kan inte bygga denna framtid ensamma, men vi kan bygga den tillsammans.

Senaste nytt

Jobb

Sverigechef

av Greenpeace Sweden

Är du den som kan leda Greenpeace i Sverige mot fler segrar för miljön och klimatet, som kan ge våra anställda de bästa förutsättningarna att förändra världen till det bättre,…

Om Greenpeace

Vår historia

1971 bestämde sig en grupp fredsaktivister för att protestera mot USA:s kärnvapentester. Det var starten för Greenpeace, som idag är världens största oberoende miljöorganisation.

Våra värderingar

Greenpeace använder fredliga, kreativa metoder för att bana väg mot en mer grön och fredlig värld och för att konfrontera de system som hotar vår miljö.

Våra aktioner

Vi driver lösningar genom användning av civil olydnad. Greenpeace-aktioner är fredliga, vi är öppna med våra intentioner och tar ansvar för våra handlingar.

Våra fartyg

Greenpeace fartyg står i framkant i kampen för att skydda vår planet. Ofta i avlägsna platser, där brott mot naturen annars kan fortsätta utan vår kännedom.

Bakgrundsbild