Σήμερα οι εκστρατείες μας είναι ακόμα πιο δραστήριες

Για το κλίμα και την ενέργεια, αγωνιζόμαστε για να απεξαρτηθεί η χώρα μας από τα ορυκτά καύσιμα και να εκμεταλλευθούμε τους ανεξάντλητους φυσικούς μας πόρους, όπως ο ήλιος. Υπερασπιζόμαστε την καλή, υγιεινή τροφή και στηρίζουμε τους παραγωγούς που καλλιεργούν ακολουθώντας τις αρχές της βιώσιμης γεωργίας. Για να προστατεύσουμε τη θάλασσα, δίνουμε φωνή στους παράκτιους ψαράδες χαμηλής έντασης, δημιουργούμε μία δίκαιη αγορά ψαριών που τους φέρνει κοντά στους καταναλωτές και δείχνουμε τη λύση ενάντια στο πλαστικό μίας χρήσης.

Πάνω από όλα όμως, μέσα από τη δουλειά μας θέλουμε να εμπνεύσουμε την ειρηνική συλλογική δράση και να προσφέρουμε πραγματική δύναμη στην κοινωνία των πολιτών κάνοντας αυτά που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Kαθένας μας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για το κοινό καλό, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Για αυτό δουλεύουμε δίπλα δίπλα με ανθρώπους, πρωτοβουλίες, ομάδες και οργανώσεις και ανταλλάσσουμε γνώσεις και εμπειρίες (όπως η ειρηνική δυναμική δράση, η ανάλυση και η στρατηγική προσέγγιση). Κάνουμε πράξη νέες ιδέες δίνοντας το παράδειγμα και ενισχύουμε τις ιστορίες ελπίδας μέσα και έξω από το δίκτυό μας για να μεταδώσουμε το θάρρος και την αισιοδοξία.