Σήμερα οι εκστρατείες μας είναι ακόμα πιο δραστήριες

Για το κλίμα και την ενέργεια, αγωνιζόμαστε για να απεξαρτηθεί η χώρα μας από τα ορυκτά καύσιμα και να εκμεταλλευθούμε τους ανεξάντλητους φυσικούς μας πόρους, όπως ο ήλιος. Υπερασπιζόμαστε την καλή, υγιεινή τροφή και στηρίζουμε τους παραγωγούς που καλλιεργούν ακολουθώντας τις αρχές της βιώσιμης γεωργίας. Για να προστατεύσουμε τη θάλασσα, δίνουμε φωνή στους παράκτιους ψαράδες χαμηλής έντασης, δημιουργούμε μία δίκαιη αγορά ψαριών που τους φέρνει κοντά στους καταναλωτές και δείχνουμε τη λύση ενάντια στο πλαστικό μίας χρήσης.

Πάνω από όλα όμως, μέσα από τη δουλειά μας θέλουμε να εμπνεύσουμε την ειρηνική συλλογική δράση και να προσφέρουμε πραγματική δύναμη στην κοινωνία των πολιτών κάνοντας αυτά που δεν μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Kαθένας μας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο για το κοινό καλό, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του και τις ικανότητές του.

Για αυτό δουλεύουμε δίπλα δίπλα με ανθρώπους, πρωτοβουλίες, ομάδες και οργανώσεις και ανταλλάζουμε γνώσεις και εμπειρίες (όπως η ειρηνική δυναμική δράση, η ανάλυση και η στρατηγική προσέγγιση). Κάνουμε πράξη νέες ιδέες δίνοντας το παράδειγμα και ενισχύουμε τις ιστορίες ελπίδας μέσα και έξω από το δίκτυό μας για να μεταδώσουμε το θάρρος και την αισιοδοξία.

Οι αξίες μας

Όλοι αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχει ο κάθε ένας από μας για να φέρει την αλλαγή. Σε οτιδήποτε κάνουμε, οι αξίες μας είναι πάντα εκεί.

Δες περισσότερα

Οι υποστηρικτές μας

Η δράση μας χρηματοδοτείται από απλούς ανθρώπους σαν και σένα. Αυτό μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να έρθουμε σε αντιπαράθεση με εταιρείες και κυβερνήσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό στις πράξεις και στον λόγο μας.

Δες περισσότερα

Οι εθελοντές μας

Οι εθελοντές μας είναι αυτοί που δίνουν εικόνα, καρδιά και πρόσωπο στις εκστρατείες μας. Αναλαμβάνουν δράση για τις εκστρατείες μας και κάνουν πιο δυναμικές και δημιουργικές τις δραστηριότητές μας.

Δες περισσότερα