Δεν σταματάμε! Στις 10 Ιουνίου σε καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Ημέρα Δράσης που πραγματοποιούμε, γιατί οι φωνές μας δεν θα χαθούν! Όπου κι αν είσαι, στο σπίτι, στη δουλειά, στη σχολή ή οπουδήποτε αλλού, μπορείς κι εσύ να αναλάβεις δράση. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να μην γίνουν εξορύξεις στους φυσικούς παράδεισους της χώρας και να μην ξηλωθεί κάθε περιβαλλοντική προστασία στο όνομα της γρήγορης “ανάπτυξης”. Είμαστε χιλιάδες και επιλέγουμε τον φυσικό μας πλούτο, την καθαρή ανάπτυξη, την απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, την υγεία του περιβάλλοντος και τη δική μας και ζητάμε μαζικά από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Χατζηδάκη, να κάνει το ίδιο!

#naturenotoil

 Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας!

Δες τις προτάσεις μας για να αναλάβεις δράση, και μην ξεχάσεις να βάλεις hashtag για να βρούμε το ποστ σου: #naturenotoil

1) Άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ σου στο Facebook και βάλε αυτό το frame, γράφοντας το μήνυμα “Κ. Χατζηδάκη, επιλέξτε τον φυσικό μας πλούτο και όχι την καταστροφή των εξορύξεων! Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή μας για το περιβάλλον!”

2) Μοιράσου αυτό το post κάνοντας tag τον Υπουργό με το μήνυμα “Κ. Χατζηδάκη, μην επιτρέψετε στις πετρελαϊκές να γεμίσουν την Ελλάδα με τα τρυπάνια τους! Επιλέξτε τον φυσικό μας πλούτο και όχι την καταστροφή των εξορύξεων!”

3) Τύπωσε οποιαδήποτε από αυτές τις αφίσες, βγάλε μία φωτογραφία στη φύση, σε πάρκο, με τους φίλους σου, στη δουλειά σου, στη βόλτα σου, βάλε την αφίσα στο αυτοκίνητό σου, το ποδήλατό σου, το μπαλκόνι σου, ή όπου αλλού θέλεις, και ανέβασε τη φωτογραφία στα Social Media σου, κάνοντας tag τον Υπουργό.

4) Κάνε αρνητική κριτική στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο Google Maps και άφησε το σχόλιο “Κ. Χατζηδάκη, μην επιτρέψετε στις πετρελαϊκές να γεμίσουν την Ελλάδα με τα τρυπάνια τους! Επιλέξτε τον φυσικό μας πλούτο και όχι την καταστροφή των εξορύξεων!”

5) Γράψε ένα σχόλιο στην φωτογραφία που έχει στο προφίλ του στο Facebook ο κ. Χατζηδάκης: “Κ. Χατζηδάκη, μην επιτρέψετε στις πετρελαϊκές να γεμίσουν την Ελλάδα με τα τρυπάνια τους! Επιλέξτε τον φυσικό μας πλούτο και όχι την καταστροφή των εξορύξεων!”

Ανυπομονούμε να δούμε το υλικό σου! Μην ξεχνάς, 10 Ιουνίου, πάμε μαζί και δυνατά! Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο.