Οι “πράσινες” περιπέτειες της Δάφνης και του Θαλή συνεχίζονται, και αυτή τη φορά χρειάζεται τη βοήθειά τους ο Ερρίκος το βερίκοκο. Τι του συμβαίνει και τι είναι αυτό που χρειάζεται; Δείτε τη δεύτερη παιδική ιστορία που δημοσίευσε πρόσφατα το ελληνικό γραφείο της Greenpeace και μάθετε κι εσείς πώς η Δάφνη και ο Θαλής σώζουν τελικά τον Ερρίκο.

Στα νέα, εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά μας ebook, οι ήρωές μας, η Δάφνη και ο Θαλής, κρατούν συντροφιά στους μικρούς μας φίλους μέσα από τις “αποστολές” που αναλαμβάνουν για τη σωτηρία φρούτων και λαχανικών της χώρας. Στην πρώτη τους αποστολή, έσωσαν την Τούλα την τοματούλα, ενώ τώρα ο Ερρίκος το βερίκοκο τους χρειάζεται και αυτός!  

Στόχος της Δάφνης και του Θαλή είναι να μας μιλήσουν για την αξία της σωστής διατροφής και να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να καταναλώνουμε ντόπια, εποχικά φρούτα και λαχανικά. Μέσα από τις περιπέτειές τους, θέλουν να περάσουν μαζί μας το μήνυμα για την προστασία της υγείας μας αλλά και της υγείας του πλανήτη μέσα από τη διατροφή μας.

Οι ιστορίες είναι κατάλληλες για παιδιά ηλικίας από 3 ως και 7 ετών, ενώ σίγουρα θα αρέσουν και σε… πιο μεγάλα παιδιά! Η αγορά του ebook μέσω μιας μικρής στήριξης στην Greenpeace είναι πολύ απλή και γίνεται από το eshop της οργάνωσης. Με την προσθήκη του ebook στο καλάθι αγορών και την ολοκλήρωση της αγοράς, μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα στη συσκευή σας σε μορφή PDF, ενώ θα το λάβετε στο email σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Κάθε αγορά ebook βοηθάει το έργο της Greenpeace για υγιεινή, βιώσιμη τροφή, σε προσιτές τιμές και προσβάσιμη σε όλους και όλες, γι’ αυτό βοηθήστε κι εσείς τη Δάφνη και τον Θαλή να σώσουν την Τούλα, τον Ερρίκο και όλα τα φρούτα και τα λαχανικά!

*Ευχαριστούμε θερμά τη Baas Digital για την pro bono δημιουργία του concept και των ιστοριών

Πάτα εδώ