Magazinele s-au umplut încă din luna noiembrie de ornamente, globuri și instalații luminoase de Crăciun. Multe, ieftine, foarte colorate și strălucitoare.

Anul acesta alege să consumi mai puțin și cu mai mult folos.

Dacă ești din Timișoara, află că, dacă vii duminică, 18 decembrie, în Piața Libertății cu 10 PET-uri, primești în schimb un copăcel. Inițiativa aparține Eco Club Timișoara.
În București și Ploiești, o florărie pune la dispoziție un serviciu complet pentru cei care vor un brad natural de Sărbători, care să fie plantat ulterior.
În București, pe 17 și 18 decembrie, sunt câteva evenimente care te pot inspira: Atelierul cadourilor de Crăciun și Organic Christmas – Green Living Festival.
Dacă ai poftă de confecționat ornamente din elemente naturale, cum ar fi conurile de brad, am găsit opt idei frumoase și ușor de implementat, aici. Sau poți chiar face un brad alternativ cu materiale din natură dacă faci o plimbare în parc. Noi am realizat acest brad eco și am cerut ajutorul voluntarilor pentru a-l impodobi. 

În Iași, în toată luna decembrie, aici poți găsi ornamente și brazi eco, dar și tot ce îți trebuie ca să creezi singur decorațiuni inedite.
Internetul este întotdeauna o sursă nelimitată de idei interesante și vesele. Iată câteva mai jos:

via GIPHY

via GIPHY

 Mai avem și 10 sfaturi pentru sărbători verzi, pe care le poți găsi aici
Vine curățenia de Crăciun! Alege să folosești produse de curățenie prietenoase cu mediul