Vrem să trăim într-o lume sănătoasă și pașnică. O lume în care pădurile prosperă, apele sunt pline de viață, iar animalele odată amenințate cu dispariția sunt libere și-n siguranță.

O lume în care calitatea vieții se măsoară în relații, nu în lucruri. În care hrana noastră este delicioasă, nutritivă și crescută cu dragoste. Unde aerul pe care-l respirăm este proaspăt și curat. În care energia pe care o consumăm este curată ca apa unui izvor de munte. O lume în care toți trăim în siguranță, cu demnitate și în care toți suntem fericiți.

Totul este posibil. Nimeni nu poate face asta singur, dar n-avem niciun dubiu că împreună o putem face.

Ne-am propus ca începând de acum să schimbăm modul în care noi, oamenii, ne raportăm la natură și unii la alții.

 

 

Împrietenește-te cu Greenpeace

Greenpeace este o organizaţie internaţională independentă, prezentă în peste 55 de ţări din întreaga lume, care acţionează pentru a schimba atitudini şi comportamente, pentru a proteja şi conserva mediul înconjurător şi pentru a promova pacea.

Valori

Valori

Greenpeace există pentru a-i demasca pe cei care prin activităţile lor afectează mediul înconjurător. Greenpeace folosește acțiunea directă creativă și non-violentă pentru a atrage atenţia guvernelor şi corporaţiilor atunci când nu protejează mediul şi viitorul planetei.

Istoria Greenpeace

Istoria Greenpeace

În 1971, fondatorii organizației au navigat spre o insulă în Oceanul Arctic. Misiunea lor? Să oprească detonarea unei bombe nucleare. A fost o călătorie care a inspirat o mișcare și care a făcut istorie.

Organizația

Organizația

Pentru a-şi păstra independenţa, Greenpeace nu acceptă donaţii de la guverne, partide politice sau companii, ci se bazează mai ales pe contribuţii de la persoane fizice. Conectăm comunități și răspundem în fața oamenilor pe care-i servim.

Birouri

Birouri

Prin cele 26 de birouri din 55 de țări, lucrăm direct cu comunitățile expuse care luptă pentru pentru a proteja mediul pe care-l numesc ”acasă”.