Despre noi

Vrem să trăim într-o lume sănătoasă și pașnică. O lume în care pădurile prosperă, apele sunt pline de viață, iar animalele altă dată amenințate cu dispariția sunt libere și-n siguranță. O lume în care calitatea vieții se măsoară în relații, nu în lucruri. În care hrana noastră este nutritivă și crescută cu dragoste. Unde aerul pe care-l respirăm este curat. O lume în care toți trăim cu demnitate și în care toți suntem fericiți. Nimeni nu poate face asta singur, dar n-avem niciun dubiu că împreună putem reuși!

Află mai multe

Despre voluntariat

Greenpeace este cu și despre oameni, acțiune, soluții pentru mediu înconjurător. Suntem prezenți în România încă din 2007, iar voluntarii ocupă un rol central în activitatea noastră. Avem nevoie de oameni ca tine, oameni hotărâți și dedicați cărora le pasă de natură și care se pot implica activ pentru a face din viitor un loc mai bun pentru toate viețuitoarele. Punem accent pe implicare, proactivitate și ne plac oamenii sinceri și curajoși!

Devino voluntar

Voluntari Greenpeace – acțiune Piatra Craiului

Nu ne mai defrișați viitorul!

Acțiune Greenpeace România în Parcul Național Piatra Craiului cu ocazia FOLK ROCK FEST Piatra Craiului. Parcul Național este ultimul sanctuar!➡️ Cere Ministerului Apelor și Pădurilor adoptarea urgentă a unui SUMAL adus la zi. Semnează acum petiția și distribuie mai departe!https://act.gp/SUMAL#ForestGuardians #adoptSUMAL #StopDefrisarilor #impreunapentrupaduri #busteniumani #SUMALnou

Posted by Greenpeace Romania on Friday, August 23, 2019